Donderdagavond 23 mei organiseert HOBO hifi de laatste VINYL tasting voor de zomer en dat belooft een muzikaal feestje te worden. Ze draait namelijk om het succesvolle album Random Access Memories van Daft Punk! Bezoekers kunnen genieten van de beroemde elektronische klanken van het in 2013 uitgebrachte comeback-album van het Franse duo, dat we natuurlijk afspelen vanaf vinyl. En natuurlijk kan men zelf ook eigen favoriete muziekalbums op vinyl meenemen naar de winkels om deze via onze set met o.a. NAD versterking en Bowers & Wilkins luidsprekers te beluisteren met andere bezoekers.

Daft Punk – Random Access Memories

Random Access Memories is het vierde studioalbum van het Franse elektronische muziek-duo Daft Punk en werd uitgebracht op 17 mei 2013. Het album is een eerbetoon aan de Amerikaanse muziek uit de late jaren zeventig en vroege jaren tachtig, met name uit Los Angeles. Dit thema wordt weerspiegeld in de verpakking van het album, evenals in de promotiecampagne, waaronder billboards, televisiereclame en een webserie. Klankmatig is Random Access Memories erg goed, wat het album nog beter uit de verf doet komen vanaf vinyl en afgespeeld op een goed hifi-systeem.

In tegenstelling tot hun vorige studioalbum, (Human After All uit 2005), riep Daft Punk sessiemuzikanten op om live instrumentatie uit te voeren voor het album. Daarnaast beperkte Daft Punk het gebruik van elektronische instrumenten tot drummachines, een op maat gemaakte modulaire synthesizer en vintage vocoders. Random Access Memories bevat samenwerkingen met onder andere Giorgio Moroder, Panda Bear, DJ Falcon, Nile Rodgers en Pharrell Williams en biedt mede daardoor een eclectische mix van stijlen en klanken. Het album behaalde vele prijzen en de singles Get Lucky en Lose Yourself To Dance zijn inmiddels klassiekers geworden.

Daft Punk, NAD en Bowers & Wilkins: genieten bij HOBO hifi

Genieten is dus gegarandeerd op donderdag 23 mei. De dubbel-LP van Daft Punk – Random Access Memories zal afgespeeld worden op een mooie set, bestaande uit de nieuwe NAD M10 versterker uit de Masters serie en bijpassende Bowers & Wilkins 705 S2 of vloerstaande Bowers & Wilkins 702 S2 luidsprekers. Natuurlijk afgespeeld vanaf een mooie platenspeler.

Kom naar de Vinyl Tasting avond bij jou in de buurt!

Op donderdag 23 mei aanstaande kan je op vijf plaatsen in Nederland tegelijkertijd terecht om te genieten van de fraaie klank die vinyl kan bieden, op een mooie hifi-set. Vanaf 19:00 uur staan de winkels van HOBO hifi in Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Den Bosch én Den Haag tegelijkertijd in het teken van vinyl, goed geluid en gezelligheid.

Vanaf zeven uur start de avond, met aandacht voor de geweldig albums dat op vinyl is uitgekomen. Naast het verse vinyl, krijg je achtergrondinformatie over de artiest en het album en natuurlijk wordt ook de inwendige mens niet vergeten. Muziekliefhebbers weten HOBO hifi al te bereiken voor goed geluid, maar tijdens de Vinyl Tasting avond gaat het om wat er écht toe doet, de muziek en het vieren van het medium vinyl.

De toegang tot de Vinyl Tasting avond is natuurlijk gratis en reserveren is niet nodig.

Neem gerust je eigen vinyl mee!

Jazeker, je leest het goed. Neem tijdens de Vinyl Tasting avonden gerust je eigen favoriete vinyl mee en luister deze op een unieke set bij de HOBO hifi winkel van jouw keuze! Natuurlijk weten we hoeveel verschil een goed afgestelde platenspeler kan maken voor het echt kunnen genieten van platen. Ervaar bij ons in de winkel hoe het kan klinken, zonder enige verplichting.

Voor meer informatie over VINYL tasting of de locaties kunnen geïnteresseerden terecht op www.hobo.nl/vinyl-tasting en in de winkels zelf.

Wanneer?
Donderdag 23 mei vanaf 19:00 uur.

Waar?
De winkels van HOBO hifi in Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Den Bosch en Den Haag.