Op zondag 19 mei vindt er bij Wide Screen Audio in Gent een Boenicke audioshow plaats. Ook Sven Boenicke zelf zal aanwezig zijn om zijn toelichting te geven bij zijn luidsprekerontwerpen, gevolgd door een Q&A-sessie waarom Sven al uw vragen zal beantwoorden.

Ontwerper Sven Boenicke had al heel wat ervaring opgedaan als ingenieur van live muziek, alvorens hij besloot die kennis en ervaring te gebruiken om een product te ontwerpen die het geluid van de instrumenten en stemmen levensecht kan doen weergeven. Hierdoor komt de emotie in de muziek nog geloofwaardiger over.

De luidsprekers van het Zwitserse merk Boenicke zijn dan ook uniek in heel wat opzichten. Zo worden ze bijvoorbeeld gemaakt uit massief hout en is de binnenkant van de behuizing een intern labyrint van CNC uitgefreesde kamers en kanalen. Drivers die speciaal ontwikkeld zijn voor de Zwitserse luidsprekers, elektrische en mechanische getunede cross-overs helpen mee aan de weergavekwaliteit.

De Boenicke W5SE, W8SE en W13SE+ zullen doorlopend gedemonstreerd worden in combinatie met state-of-the-art electronica.

Wanneer?
Zondag 19 mei 2019 van 12:00 – 18:00 uur.

Waar?
Wide Screen Audio
Zwijnaardsesteenweg 75
9000 Gent
België

Verkooppunten van het merk boenicke