Marshall brengt een volgende generatie uit van hun befaamde Homeline II serie. Zoals je waarschijnlijk al kon lezen in de titel van dit nieuwsbericht gaat het om de Homeline III, bestaande uit 3 sfeervolle belevingsproducten: de Acton III, Stanmore III en Woburn III. Volgens de gerenommeerde audiofabrikant zijn de draadloze luidsprekers opnieuw ontworpen met het oog op een nóg groter geluidsbeeld. Met inbegrip van een meeslepende ervaring. Klinkt veelbelovend. Benieuwd hoe Marshall dit in de praktijk heeft gebracht?

Allereerst kan deze doorontwikkelde line-up rekenen op nieuwe ‘waveguides’ en tweeters die onder een hoek staan. In zijn totaliteit zorgt dit voor een geluid dat omschreven kan worden met termen zoals gul en levendig. Op die manier wordt jij volledig ondergedompeld bij het horen van je geliefkoosde muziek.

Marshall Homeline III

De exemplaren uit het Home Line III portfolio zijn uiteraard voorzien van bluetooth. De ontwerpers hebben dit geïntegreerd zodat een volgende generatie van functies ondersteund kunnen worden (van zodra beschikbaar).

Een eenvoudige bediening? Dat zeker. Op de speakers zelf vind je alles wat nodig is. Inclusief koppelingsknop (bluetooth), aan/uit-schakelaar, regelaars voor lage en hoge tonen en bedieningstoets om jouw muziek te ‘regelen’. Voorts mag een geïnteresseerde uitgaan van het iconische rock-‘n-roll ontwerp, 100 procent Marshall. Maar dan in een ietwat slanker design.

“Immerse yourself in music with a Marshall Bluetooth home speaker that is guaranteed to make any room come alive.”

Ongeacht of je nu het iconische uiterlijk én geluid van Marshall bij jouw thuis wil brengen of een groot podiumgeluid ervaren in een kleine ruimte? Marshall got you covered! Als dat nog niet genoeg is, heeft Marshall Uxbridge Voice voorzien. Deze feature maakt het mogelijk om, middels spraakherkenning, opdrachten uit te voeren. Als dat niet handig is?

De Marshall Acton III is ontwikkeld als de meest compacte luidspreker in het Homeline III assortiment. Deze telg past overal. Een geluid dat echt opvalt? Check! Acton III creëert een nog breder geluidsbeeld dan zijn voorganger en levert een ruimtevullend Marshall-geluid dat opnieuw is ontworpen voor een nog meeslependere ervaring. De Stanmore III, ‘middenmoot’ uit deze reeks, brengt een expansief Marshall-geluid naar voren. ‘Verpakt’ in een mooi design dat overal in huis kan ‘shinen’. Het Woburn III model getuigt dan weer van het nodige rock-‘n-roll gehalte.

De Acton III van Marshall zal over de toonbank gaan voor 269 euro. Zijn iets ‘grotere broer’, de Stanmore III, kan je al in huis halen voor 369 euro. De Woburn III, het topmodel uit de Homeline III serie, wisselt van eigenaar voor 569 euro.

Marshall verwacht de eerste leveringen op 23 juni 2022. Meer weten? Surf dan zeker naar de productpagina’s van de Acton III, Stanmore III en Woburn III. Klaar om verrast te worden?

Verkooppunten van het merk marshall