Maak kennis met de Marshall Emberton: een compacte, draagbare en tevens waterbestendige luidspreker. Packs a punch with 20+ hours of portable playtime. Zo stellen ze graag hun nieuwste Emberton voor aan het grote publiek. Op het eerste zicht ziet hij er ‘ruig’ en ‘stoer’ uit, net zoals het er aan toegaat bij een rockconcert en laat het nu net dat zijn wat Marshall wil uitstralen.

Wie kent nu niet hét iconische Marshall? Of je het nu weet niet, je hebt er ongetwijfeld al eens naar geluisterd tijdens bijvoorbeeld een concert. Een gitaarversterker, een luidspreker, … Hun naam en faam staat ongetwijfeld als een paal boven water in de muziekwereld.

Maar sinds enkele jaren focussen ze zich ook iets meer op de thuisgebruiker, dat doen ze o.a. met hun hoofdtelefoons, bluetooth luidsprekers en vanaf nu dus ook met de Emberton.

Marshall Emberton

Speciaal hier aan op te merken is dat het voorzien is van Marshall’s eigen True Stereophonic geluid. Dit houdt in dat er een multi-directioneel 360-graden geluidsveld gecreëerd wordt dankzij de twee ingebouwde 2 inch 10W full range speakers. Het dynamische bereik zou gaan van 60 Hz tot maar liefst 20 KHz.

De Emberton staat garant voor 20 uur aan muziekplezier, op voorwaarde dat de accu volledig is opgeladen. Wil je toch nóg langer luisteren naar jouw favoriete muziek? Dan ben je weer eens vertrokken voor 5 uur aan muziekgenot door een lading van 20 minuten. Een volledige acculading zou ongeveer drie uur duren, aldus Marshall.

Verder is het apparaat spatwaterdicht volgens de IPX7 norm. Dit zou betekenen dat hij waterbestendig is tot een diepte van één meter gedurende 30 minuten.

Hieronder zetten we voor jullie de belangrijkste eigenschappen op een rijtje.

  • Frequentiegebied: 60 Hz – 20 kHz
  • 2 x 2″ 10 W full range drivers
  • 2 x 10 W klasse D versterkers
  • 87 dB SPL @ 1 m
  • Gewicht: 0,7 kg
  • Afmetingen: 68 x 160 x 76 mm

De Emberton is ondertussen al leverbaar voor een adviesprijs van 149,- euro. Voor meer informatie adviseren we je om zeker eens een bezoekje te brengen aan de website van Marshall.

Verkooppunten van het merk marshall