MOON heeft zijn North Collection gelanceerd voor 2023: een reeks van zes apparaten met goede integratiemogelijkheden onderling. Volgens het audiomerk werden ze ontworpen met het oog (én oor) op een hoogwaardige geluidservaring qua streaming. Dit portfolio is opgedeeld in drie niveaus: de “entry” 600-serie, de middelste 700-serie en de bovenste 800-serie. MOON ontwerpt en vervaardigt alle producten al 40 jaar in zijn thuisbasis Montreal, Canada. De North Collection heeft als doel eer te betuigen aan het Canadese erfgoed. De collectie staat naar eigen zeggen synoniem voor ongeëvenaard luisterplezier. Klinkt als muziek in de oren.

MOON heeft duidelijk rekening gehouden met de uitstraling van deze producten. De apparaten zijn, qua uitvoering, een mix van zilver en zwart waarbij elk model in de North Collection voorzien is van gevormde verticale koellichamen om ze een ietwat slanke uitstraling te geven.

We geven hieronder een kort overzicht van de verschillende toestellen in de North Collection.

De MOON 641 geïntegreerde versterker is een goede keuze voor wie op zoek is naar een instapmodel in de North Collection. Deze versterker combineert een voorversterker en eindversterker in één behuizing en biedt de nieuwste audiotechnologieën.

Naast de MOON 641 is er de MOON 681 netwerkspeler/DAC. Deze geavanceerde digitale audiotechnologie biedt een compleet digitaal front-end voor een analoge versterker. Dit maakt het een uitstekende aanvulling op de MOON 641.

De MOON 761 eindversterker is ontworpen om delicate audiosignalen van een voorversterker naar luidsprekers te sturen met een hoge mate van transparantie en finesse. Dit is interessant voor degenen die hoge eisen stellen aan hun geluidsinstallatie.

De MOON 791 is een voorversterker die een high-end phono-stage en streaming-DAC combineert. Dit maakt het de perfecte keuze voor degenen die op zoek zijn naar een goede kwaliteit geluid en veel functies willen.

De MOON 861 eindversterker is een bijzondere versterker met de stamboom van de bekende MOON 888 en de holistische ontwerpfilosofie van de North Collection. Dit is een eindversterker die zorgt voor een zeer helder en transparant geluid.

Tot slot is er de MOON 891 netwerkspeler/voorversterker, die het sleutelstuk van de North Collection kan worden genoemd. Het brengt verschillende niveaus van prestaties, functies en constructie samen in één geheel en biedt zo de ultieme muziekervaring.

De MOON BRM-1 is een intelligente afstandsbediening die ontworpen is om te integreren met diverse MOON-producten en biedt een innovatief concept van vorm en functie.

Benieuwd naar alle verdere details? Je leest er alles over op de website van MOON.

Verkooppunten van het merk moon