B&O Play heeft op CES 2018 twee nieuwe koptelefoons aangekondigd : de Beoplay H8i en de Beoplay H9i . Het bedrijf heeft ook de volledig zwarte en witte versies van de E8 draadloze hoofdtelefoons aangekondigd. Deze werden vorig jaar reeds geïntroduceerd.
Beide nieuwe hoofdtelefoons hebben een hele reeks nieuwe functies, naderingssensoren (die je audio uitschakelen wanneer ze detecteren dat je ze hebt uitgeschakeld) en een one-touch-transparantiemodus (zodat je geluiden in je omgeving snel kan horen).
Het bedrijf heeft ook dual-device-connectiviteit toegevoegd, zodat u de hoofdtelefoon – via Bluetooth – tegelijkertijd kunt koppelen met zowel uw smartphone als uw tablet of laptop.
De levensduur van de batterij is ook verbeterd: de H8i hebben een levensduur van 30 uur, meer dan het dubbele van die van de H8, terwijl de H9i 18 uur kan spelen na één keer opladen.
Er zijn ook enkele nieuwe individuele functies voor de hoofdtelefoon: de H8i heeft fysieke knoppen terwijl de H9i een aanraakbediening heeft.
De H9i heeft een verbeterde geluidskwaliteit, dankzij een baspoort die “zorgt voor een optimale en krachtigere bas”, en actieve ruisonderdrukking is verbeterd.
De twee hoofdtelefoons worden op 25 januari geïntroduceerd, in ‘natuurlijke’ en zwarte kleuren.

Verkooppunten van het merk bo-play