Zit je vaak op de Android smartphone Netflix te kijken? Perfect, want deze streamingdienst is met iets zeer leuks komen opzetten. Zo kan je als Android-gebruiker gedeeltelijk gedownloade films en series offline bekijken.

Momenteel kan je alleen films en series offline bekijken als deze volledig gedownload zijn. Dat is nu niet meer het geval voor de Android-gebruikers. Netflix heeft ervoor gezorgd dat je nu alsnog het gedownloade deel van je favoriete film of serie kan bekijken. Zo voorkom je dat, tijdens een lange vlucht bijvoorbeeld, je erachter komt dat je film of serie niet volledig gedownload is. Aldus Netflix.

“Zodra je weer een verbinding hebt die sterk genoeg is, kun je ervoor kiezen om de download te voltooien en verder te kijken. Zo voorkom je ‘verrassingsmeldingen’ dat je over je datalimiet bent gegaan”

Momenteel is deze functie enkel geldig voor Android-gebruikers. Ben jij een iOS-gebruiker? Niet getreurd want Netflix begint de komende weken met het testen van deze handige feature op iOS-toestellen. Hieraan toevoegend zal iOS ook binnenkort de ‘Download For You-functie’ mogen ontvangen.

Netflix

Netlfix blijft maar leuke features toevoegen aan hun gekende streamingplatform. Uitermate gemakkelijk zijn ze dan ook nog eens. Nieuwsgierig naar wat er binnenkort nog allemaal zit aan te komen voor Netflix? Hou dan zeker hun website in het oog of nog beter: abonneer je op onze nieuwsbrief en mis het nieuws niet.