Draadloze oortjes en hoofdtelefoons. Dat is toch wel de toekomst. Geen gedoe meer met kabels die in elkaar blijven hangen. Het enige ‘probleem’ is dat je ze moet opladen. Maar daar heeft Urbanista ook iets op gevonden. Een hoofdtelefoon die ‘draait’ op de kracht van zonne-energie.

Los Angeles, dat is de naam van de nieuwe hoofdtelefoon. Je hoeft je dus bij wijze van spreken nooit meer zorgen te maken dat je zonder stroom komt te zitten bij het beluisteren van je favoriete muziek. Dit dankzij het ingebouwde zonnepaneel. Hierdoor heb je een batterijreserve die tot 80 uur muziek kan afspelen.

Maar hoe werkt dit nu? Het zonnepaneel in de hoofdtelefoon bevindt zich in de hoofdband. Het absorbeert de hele tijd licht uit de buurt. Zelfs als je binnen zit. Moest het toch ineens heel donker zijn en je hebt niet meer genoeg reserve, moet je je geen zorgen maken. De USB-C-poort blijft nog steeds beschikbaar.

Naast deze groene-energie is het nog steeds een kwaliteitsvolle hoofdtelefoon. De Los Angeles maakt gebruik van 40 mm drivers en heeft actieve ruisonderdrukkende technologie aan boord om ongewenste geluiden buiten te houden. Daarnaast bieden ze nog een ambient sound-modus en on-ear detectie om je het beste geluid te garanderen. Even babbelen met Siri of Google Assistant? Ook dat zit in de mogelijkheden vervat.

Je favoriete muziek nooit meer missen met deze handige en slimme gadget in je hoofdtelefoon. Slim gedacht van Urbanista. Je kan de Los Angeles koptelefoon vanaf nu pre-orderen. Bekijk zeker eens de productpagina om niks te missen van deze nieuwste hoofdtelefoon.