Afgelopen week is de nieuwe website RusselK.be live gegaan. Deze website geeft overzichtelijk informatie over het ‘muzikale’ luidsprekermerk Russell K. Tot kort was alle informatie slechts in het Engels beschikbaar op russellk.co.uk, maar nu worden ook alle Nederlandstalige muziekliefhebbers en audiofielen in de Benelux bereikt. 
Russell K is een Brits bedrijf dat ‘Precision Audio Loudspeaker Systems’ ontwerpt en bouwt, waarbij de focus op het creëren van het meest authentieke en geloofwaardige geluid ligt. Onlangs interviewden we eigenaar en ontwerper Russell Kauffman op het X-fi event in Veldhoven – bekijk de video hier. Hij ontwerpt de luidsprekerkast zo zodat deze meespeelt met de muziek. Zoals een body van een viool mee de klankkleur van de viool bepaalt, bepaalt ook de klankkast van de luidspreker de klankkleur. Met de review van de RED 120 (lees hier) weten we dat deze luidsprekers enorm muzikaal spelen en dat menig audio- en muziekliefhebber steeds onder de indruk is van deze luidsprekers.

Met de website www.russellk.be wil men klanten in de BeNeLux toegang geven tot een informatieve lifestyle website met mooie productfoto’s en up-to-date informatie. Op korte termijn komt er ook nog een contact button en een mogelijkheid om met de dealers in de regio een afspraak te maken. Zo kunnen de geïnteresseerde muziekliefhebbers ook kennis maken met deze mooie luidsprekers.
Ook dealers mogen zich aanmelden indien zij interesse hebben om de Russell K producten te promoten in hun regio.

Verkooppunten van het merk russell-k