Nubert blaast dit jaar 45 kaarsjes uit. Om dit te vieren brengt de Duitse luidsprekerbouwer de nuJubilee 145 uit. Een drievoudige vloerstaande luidspreker, gebaseerd op de populaire nuVero 140. 

Met de nuJiblee 145 zet Nubert verder in op de technologiën gebruikt in de nuVero 140, die meerdere malen de onderscheiding kreeg voor beste vloerstaande luidspreker tot 5.000 euro. Het model is ontwikkeld in Duitsland en is volgens de hoogste kwaliteitsnormen van Nubert met de hand geproduceerd.

De nuJubilee 145 wordt door Nubert aanbevolen als een vloerstaander luidspreker voor hoogwaardige stereo-installaties of als een voorluidspreker in uitgebreide surround-sets. Door een akoestische en neutrale afstemming kunnen opnames met veel zuiverheid opnieuw afgespeeld worden. Ze willen als het ware de audioliefhebbers doen watertanden bij het horen van hun favoriete plaat

De specificaties van deze nieuwe luidspreker komen grotendeels overeen met die van de nuVero 140. De basis is een 3,5- weg bassreflexprincipe met vier verschillende 180 mm lange slag woofers, een 26 mm tweeter met zijden dome en twee 52 mm flat-membraan middentoners luidsprekers. Het frequentiebereik loopt van 25 Hz tot 25 kHz en de luidspreker kan een vermogen tot 600 Watt gemakkelijk aan.

Naast zijn indrukwekkende geluidsprestaties, is de nuJubilee 145 een opvallende verschijning. In tegenstelling tot de standaardversie heeft de nuJubilee 145 geen dekrooster en wordt het model uitsluitend vervaardigd met een robijnrode voorkant en zwarte achterkant. Daarnaast wordt elk exemplaar geïdentificeerd met een door Günther Nubert gesigneerd en genummerd naamplaatje.

De nuJubilee 145 is ondertussen al leverbaar. Wil je meer weten over dit gloednieuwe paradepaardje van Nubert? Bezoek dan zeker eens de website van de fabrikant voor meer informatie!