Met zijn hoofdvestiging in Kronach, Duitsland, hervat de Duitse elektronica bouwer Loewe na lang voorbereiden zijn productie. Met het label ‘Made in Germany’ is Loewe één van de laatste leveranciers voor elektronica die zijn productie in land van oorsprong verderzet. 

LoeweNaast een tweefasige productie en een geautomatiseerde productie van tv’s, zorgen speciaal opgeleide werknemers er mee voor dat de premium modellen met oled-technologie van de band rollen. Hiermee combineert Loewe een state of the art design en technologie die voldoet aan de hoge standaarden van de gekende Duitse kwaliteit.

“We zijn overweldigd en extra gemotiveerd door de massale positieve feedback die we de voorbije dagen en weken hebben gekregen. Dit is des te belangrijker nu we goed vooruitgang boeken in de uitbouw van onze operationele activiteiten en de heropstart van onze productie.”
– Aslan Khabliev, Managing director van Loewe Technology GmbH

Loewe zet zijn ‘Made in Germany’ label echter nog verder door met zijn plannen om een onderzoekscentrum op te bouwen dat ook gevestigd is in Kronach. Het nieuwe centrum dient niet enkel voor onderzoek, maar ook voor de ontwikkeling en het ontwerpen van nieuwe producten die het aanbod van Loewe nog meer zal doen groeien. Het centrum stelt momenteel een 90-tal mensen te werk waaronder productontwikkelaars en ontwerpers van het hoogste niveau.

Loewe

Ondertussen is Loewe begonnen met de levering van zijn bekende producten zoals bijvoorbeeld de Loewe bild 1 en de populaire Loewe Bild 7. De toelevering van Loewe onderdelen loopt al sinds februari.

Met het nieuwe management van het pas heropgerichte Loewe Technology GmbH werkt de Duitse elektronica bouwer aan een succesvolle herpositionering van het bedrijf samen met een heel team van vakmensen.

Verkooppunten van het merk loewe