Poulissen Audio Video Center in Roermond bestaat 25 jaar en organiseert een grote jubileumshow om dat te vieren. Kom meer te weten over de verschillende hifi-merken en de nieuwste ontwikkelingen.

Meer dan 15 aanwezige fabrikanten en importeurs zullen de bezoekers het mooiste geluid laten ervaren. Bekijk het showprogramma hieronder:

NAD, DALI & Bluesound

Voor het eerst in de Benelux zal er kennis gemaakt kunnen worden met de DALI iO serie: twee hoofdtelefoons die de kloof overbruggen tussen werkelijk hifi geluid en draadloos comfort.

NAD zal de M10 demonstreren, een compacte versterker. Dit is een streamer in de topklasse én heeft ook de EISA award van Smart Amplifier 2019-2020 mogen ontvangen.

Deze M10 zal streamen op het BluOS platform, zodat naadloze integratie met Bluesound audioproducten en DALI’s draadloze Callisto luidsprekers tot stand komt.

Accuphase

Paul Hattink himself zal de Accuphase A-48 klasse-A eindversterker demonstreren. Als extra beleving zal hij als muzikant en producent van o.a. Stonehenge CD’s ook live-muziek verzorgen. Hij zal met een door hem geproduceerde multitrack een ontbrekende gitaarpartij ter plaatse inspelen. De mix van live muziek, afgewisseld met de prachtige natuurgetrouwe weergave van Accuphase zal zeer verrassend zijn.

Bowers & Wilkins & Rotel

Bowers & Wilkins zal in de Diamond 800 Room verschillende demonstraties doen met de luidsprekers uit de verschillende series.

Tijdens de Poulissen Jubileumshow worden de 800 D3 luidsprekers aangestuurd door de McIntosh Mc611 monoblokken. Ook zal er een demonstratie zijn van de Bowers & Wilkins 600-serie met Rotel A11-versterking en de 700-serie in combinatie met de Rotel 15-serie.

Tevens zullen demonstraties worden gegeven met de draadloze Formation Series. Zo zal ook de nieuwe Formation Flex, een compacte draadloze luidspreker met geluid van hoge kwaliteit, te horen zijn. Deze biedt dezelfde tweetertechnologie als de bekroonde luidsprekers uit de 600-serie.

Maar ook de nieuwste Bowers & Wilkins zullen niet ontbreken. Meer informatie is daar voorlopig nog niet over bekend.

AURALiC

De AURALiC ALTAIR G1 is een zeer goede digitale hub voor iedere hifi-installatie. Hij is zeer multifunctioneel: voorversterker, DAC, streamer of als all-in-one digitale muziekbron door er bijvoorbeeld een harde schijf in te bouwen. De ALTAIR G1 maakt gebruik van het AURALiC G1-chassis, en heeft een 4 inch kleurendisplay en kan codes van iedere afstandsbediening aanleren via de Smart-IR leerfunctie. Zo beschikt hij nu over een ESS 9038Q2M DAC-chip, waardoor het geluid gedetailleerder en verfijnder is dan ooit tevoren.

McIntosh

Ook McIntosh heeft wat te vieren: zij bestaan namelijk 70 jaar. En dat willen zij ook vieren tijdens de jubileumshow van Poulissen. Ter ere van hun 70-jarig bestaan hebben zij de MC2152 70th Anniversary Vacuum Tube Amplifier uitgebracht. De nieuwe  MA352 zal ook worden gedemonstreerd. De MA352 Integrated Amplifier heeft een hybride ontwerp dat de beste vacuümbuizen combineert met solid-state audio-ontwerpprincipes. Het resultaat is een opvallende versterker die muziek op het hoogste kwaliteitsniveau afspeelt.

Sonus faber

De Sonus faber Olympica Nova is de nieuwste productlijn van de Italiaanse luidsprekerbouwer Sonus faber. Deze zal gedemonstreerd worden tijdens de jubileumshow.

Dynaudio

De Evoke-serie is een volledig nieuw ontworpen en ontwikkelde luidsprekerserie van Dynaudio die geavanceerde technologieën, die rechtstreeks zijn overgenomen uit de high-end Contour- en Confidence series van het Deense luidsprekermerk, biedt. De Evoke serie bestaat uit twee compacte luidsprekers Evoke 10 en Evoke 20, twee vloerstaande luidsprekers Evoke 30 en Evoke 5, en een speciale center-speaker Evoke 25C.

Arcam, PMC, Audeze & Questyle

De Arcam SA-30 is het nieuwe topmodel onder de geïntegreerde versterkers uit de HDA-productklasse, en zal voor het eerst in Nederland worden getoond op de jubileumshow. Het product heeft heel wat mogelijkheden aanwezig, waaronder wireless skills, integratie van Dirac Live en mogelijkheden voor custom install.

Ook is er mogelijkheid voor het beluisteren van de Arcam CDS-50. Tevens zullen de PMC luidsprekers, Audeze hoofdtelefoons en Questyle gedemonstreerd worden.

AudioQuest

Ook het bekende merk AudioQuest is aanwezig. Van het Amerikaanse kabelmerk zijn er daarom diverse noviteiten te zien, waarbij een expert je bijpraat over de laatste ontwikkelingen en al je vragen kan beantwoorden.

Rega & Totem

Rega gaat een compact systeem in combinatie met de Totem Acoustic Sky Tower vloerstaanders demonstreren. Ook de verschillen tussen de Rega Planer 3 en Planer 6 draaitafel komen uitgebreid aan bod. Krijg een heldere kijk op de filosofie van Rega.

Yamaha

Tijdens de jubileumshow zal de MusicCast uitgebreid aan bod komen. MusicCast is een multiroom-technologie met heel veel mogelijkheden.

Yamaha biedt haar MusicCast technologie aan in stereo receivers, AV-receivers, netwerkspelers, soundbars, soundprojectors, platenspeler en haar collectie aan draadloos aanstuurbare luidsprekers. Alle nieuwe MusicCast producten integreren en combineren op een eenvoudige en doeltreffende manier.

Er worden demonstraties met AV-receivers, Soundprojectors en multiroom-speakers verzorgd.

Ook de MusicCast Vinyl zal worden gedemonstreerd, een stap in de toekomst met een eerbetoon aan het verleden. Maak kennis met deze draadloze platenspeler voor een nieuwe generatie audiofielen. Met MusicCast-multiroom-technologie, om overal in huis van je platenverzameling te genieten.

Marantz & Denon & HEOS by Denon

Marantz zal de nieuwe PM7000N laten bewonderen, een echte primeur. Edwin Grote, Countrymanager bij Marantz, staat iedereen bij om vragen te beantwoorden en informatie te geven..

Tevens zal de Marantz NR1200 worden gedemonstreerd, een stereonetwerkreceiver, een 2-kanaals AV-receiver, met een willekeur aan moderne functies en connectiviteitsopties.

Ook de nieuwste hoofdtelefoons van Denon, de AH-D9200 en de AH-D7200 staan klaar om getest te worden. De AH-D7200 en AH-D9200 zijn Denon’s nieuwste referentie hoofdtelefoons. Deze hoofdtelefoons maken gebruik van de unieke FreeEdge-drivers van Japanse makelij; ze verzekeren precieze pulsbewegingen voor een uiterst nauwkeurig geluid met minimale vervorming.

Esoteric

Jasper Bol van Esoteric zal aan de bezoekers de Esoteric Grandioso F1 demonstreren. Dit is het topmodel onder de geïntegreerde versterkers.

De Grandioso serie is het beste van het beste. De hoogste reeks van Esoteric producten. De Grandioso F1 is dan ook vervaardigd uit alleen de allerbeste en luxe materialen.

De N-01 is Esoteric’s vlaggenschip netwerkaudiospeler, nieuw ontwikkeld met een premium DAC-module. Ook met de N-05 wil Esoteric de hoogste kwaliteit bieden voor streaming audio.

Tevens zal de G-02X master clock generator worden gedemonstreerd. Een klok is een pulssignaal dat wordt gebruikt als referentiesignaal voor alle digitale circuits.

Devialet

De Devialet Phantom speaker is klein speakertje met slechts 6 liter inhoud waar een ongeëvenaard geluid komt. Na het enorme succes van de Phantom speakers heeft Devialet nu ook twee kleinere uitvoeringen op de markt gebracht: de reactor 600 en de reactor 900. Kortom, echt het beluisteren en bekijken waard. Alle modellen van Devialet zullen worden gedemonstreerd.

Hegel & KEF

De nagelnieuwe Hegel H390 zal te beluisteren zijn. Deze zal volgens Hegel een geluid van wereldklasse met een verbluffend vermogen en boordevol handige mogelijkheden bieden. Kortom, een buitengewone muzikale kwaliteit waar het hele gezin van kan genieten.

Anders Ertzeid van Hegel, VP sales & marketing bij Hegel, zal op zaterdag 5 oktober aanwezig zijn om u meer te vertellen over het veelgeprezen Hegel SoundEngine component, de chip die het typische Hegel-Sound bepaalt. Op zondag 6 oktober is Joost van Den Bosch (GP, importeur KEF/HEGEL) aanwezig.

Piega

PIEGA ontwikkelt en bouwt luidsprekers die worden gekenmerkt door Zwitserse perfectie, hoge kwaliteit en een stijlvol, tijdloos ontwerp. Zij staan voor een uitstekende geluidservaring op basis van toonaangevende technologieën en constante innovatie. Zij zijn enkel tevreden met de hoogste kwaliteit. Muzikale reproductie staat centraal op de jubileumshow.

Monitor Audio, Roksan & Transrotor

Monitor Audio zal de Gold-series demonstreren. De jarenlange ervaring van Monitor Audio in het produceren van bekroonde luidsprekers heeft geresulteerd in deze nieuwste serie. Elk van de zes modellen in de Gold-serie is zorgvuldig ontworpen en gebouwd door een team van toegewijde ingenieurs en ambachtslieden.

Ook zullen de Roksan K3 en de Roksan Blak worden gedemonstreerd.

Daarnaast zal de Transrotor Rondino te horen zijn. Deze platenspeler kenmerkt zich door harmonie in materiaal, afwerking en geluid. Wat u ziet en voelt, komt overeen met wat u hoort: op een lichte en luchtige manier reproduceren Transrotor-draaitafels alle informatie die is opgeslagen in uw analoge records.

Wanneer:
Zaterdag 5 oktober 2019 van 10.00 – 17.00u
Zondag 6 oktober 2019 van 12.00 – 17.00u

Waar:
Poulissen Audio Video Center
Schoenmakersstraat 19
6041 EX Roermond
Nederland

Schrijf je in voor de AV2D nieuwsbrief

Abonneer je ook op ons kanaal

Lees ook op AV2D

Recent nieuws

Reavon UBR-X100 en UBR-X200: Review blu-ray speler

Nadat Oppo stopte met het maken van high-end blu-ray spelers, bleef er een leegte op die markt (lees: in dat productsegment). Iets waar Reavon...
Sony INZONE

Nieuwe monitors én headsets dankzij Sony’s INZONE portfolio

Eindelijk: de nieuwe 'ZONE' van Sony is bekend: maak kennis met 'INZONE'. Een nieuw merk voor gaming gear dat jouw zintuigen op scherp zet....
NuraTrue Pro

NuraTrue Pro oordopjes: eerste TWS model mét Lossless BT ondersteuning

Redefining the standard of wireless audio. Een beloftevolle 'start' van een persbericht maar Nura maakt het waar met de introductie van hun nieuwste in-ears....

Recente video's

MSB Technology Digital Directorvideo

Video: MSB Technology komt met hoogkwalitatieve Digital Director op High End München 2022

High End München 2022 was dit jaar weer één groot, muzikaal feest. Vele fabrikanten van absolute top apparatuur passeerden de 'revue'. Waaronder het Amerikaanse...
iEar' Vivid Audiovideo

Video: Vivid Audio luisterweekend bij iEar’ in Tilburg

Op zowel vrijdag 8 als zaterdag 9 april stond er voor iEar’ in Tilburg heel wat leuks op de agenda, namelijk meerdere luistersessies waarbij...
KEF LS60 Wireless Johan Coorgvideo

Video: Johan Coorg over de spiksplinternieuwe KEF LS60 Wireless speaker

KEF maakt er geen geheim van: hun LS60 Wireless speaker is een luidspreker die mogelijks wel de toekomst voor high-fidelity opnieuw zal definiëren. Wanneer...