Daudio toont twee nieuwe luidsprekers op XFI Premium Audioshow: S2 en M2. Deze luidsprekers werden speciaal ontworpen om naast de high end modellen S1, W1 en M1 ook een Referentie-serie aan te bieden onder de €10.000. Zo willen zij voor een breed publiek bereikbaar zijn en de voordelen van open luidsprekers, natuurlijke weergave met minder vervorming & verkleuring en geen klankkast tot bij de mensen brengen.

S2

De S2 is een drieweg full range luidspreker ontworpen om de impressionante weergavekwaliteit van Daudio neer te zetten met de best mogelijke prijs/kwaliteitverhouding van de verschillende componenten. De luidspreker heeft een minimalistisch design, waarbij alle drivers mooi zijn weggewerkt achter het strakke doek. Ze zijn daarbuiten ook gemakkelijk te plaatsen en staan ook stevig op een klein vloeroppervlak. Je kan de look van de luidsprekers ook nog aanpassen aan jouw smaak: er zijn verschillende soorten hout en kan gelakt worden in de gewenste kleur hoogglans of mat.

M2

De M2 is een monitor/sub luidsprekersysteem. Ze is familie van de S2 met dezelfde mid en tweeter, maar neemt nog minder ruimte in. De kleine sub met twee snelle 8″ drivers in de luidsprekers zorgen voor het laag. Bij aflevering van de luidsprekers regelt Daudio de sub in zodat de weergave optimaal is. Ook deze is aanpasbaar naar smaak: beschikbaar met verschillende kleuren doek en met TVS of aluminium zijkanten.

Daudio is op XFI terug te vinden in kamer 44 en zal daar terug te vinden zijn met Purecable en YN-audio.