Op 15, 16, 17 en 18 november moet je bij Poulissen Audio Video Center in Roermond zijn. De zaak organiseert dan namelijk heuse Loewe & Bose dagen.

Dé kans bij uitstek om kennis te maken met de ongeziene functies en mogelijkheden die je hebt met de OLED televisies van Loewe en de Bose Lifestyleproducten. Geen beter moment dan de herfst om te investeren in kwalitatieve audio en video, want buiten wordt het druilerig en grijs. Ideaal om binnen met een glas wijn of warme chocolademelk te genieten van je favoriete films of muziek.

De nieuwe tv’s van Loewe zijn vanaf de 55-inch versie te koop met de nieuwste OLED-technologie, waardoor je nog meer geniet van een top beeldkwaliteit. De Loewe-tv’s hebben bovendien ook een prachtig geluid van Duitse kwaliteit. Nu profiteer je van een garantietermijn van vijf jaar, en er zijn diverse acties rondom de audio van Loewe.

Van Bose kennen we al jaren niets anders dan prachtige, compacte geluidssystemen die een perfect geluid leveren. De Bose Lifestylesystemen 600 en 650 zijn volledig uitgerust met de nieuwste streamingservices en hebben een intuïtieve app die het gebruik en de bediening erg gebruiksvriendelijk maakt.

De Bose cashbackactie geeft je een bedrag van 500 euro terug bij aankoop van een Lifestylesysteem. Je kan ook 150 euro retour ontvangen als je een Bose Soundtouch 300 Soundbar met Sub koopt.

Mooie aanbiedingen en dagen vol prachtig geluid en beeld, een Poulissen evenement om niet te missen dus!