Komend weekend is het tijd voor de New Music High End Innovation Show in Brussel. Op zaterdag 18 en zondag 19 november geniet je van prachtige audio en toestellen van onder andere Reference Sounds.

Reference Sounds heeft het vrachtwagentje al gereserveerd, en bereid zich voor om af te reizen naar de show met een schitterende combinatie van Mark Levinson en Wilson Audio. En vooral: Veel goesting!

In zaal Athens 2 wordt de Wilson Audio Alexia Series 2 aan je voorgesteld. Een primeur in de Benelux. Dit nieuwste model van Wilson Audio is zowel intern als extern op diverse vlakken enorm gegroeid en staat nu dus nóg dichter bij het droombeeld van David en Daryl Wilson. Die droom draait om de optimalisatie in het tijdsdomein. Een muzikale ervaring met erg realistische belevingen zoals alleen Wilson Audio dat kan brengen, zeker als de combinatie met Mark Levinson ontstaat. Samen met het neutrale klankkarakter van dat merk en een onuitputtelijke energie met zalige souplesse ontstaat er iets unieks.

Voor meer informatie en om het aan den lijve te ondervinden, ben je van harte welkom op de stand van Reference Audio op New Music High End in Brussel komende zaterdag en zondag.