Qobuz, de gekende muziekstreamingdienst, maakt hun allereerste TV-app wereldkundig. En meer specifiek voor Samsung Smart televisies met Tizen OS. Voldoe jij aan deze ‘voorwaarde’ en heb jij ook nog eens een abonnement bij Qobuz? Dan zit je, zowel op vlak geluid als beeld, zéér goed.

Door deze collaboratie wordt het mogelijk gemaakt voor trotse eigenaars van een Samsung Smart TV (met Tizen OS) om toegang te krijgen tot het internationaal geprezen muziekstreamingplatform. Rechtstreeks vanop hun televisie. Om te profiteren van deze leuke toevoeging, kan je in de App store van jouw Samsung tv-toestel zoeken naar de Qobuz app.

Qobuz Samsung Smart TV

Aan de kant van Samsung als aan de kant van Qobuz zijn ze dan ook enorm verheugd om dit leuke nieuws met jullie te delen:

“The launch of Qobuz on Samsung Smart TVs illustrates how dynamic the smart TV experience has become, both as a single platform as well as a hub for the entire connected home.”

Dat zegt Maya Harris van Samsung Electronics. Ons lijkt dit alvast een mooie toevoeging te zijn die hoogstwaarschijnlijk gesmaakt zal worden door menig eigenaars van een Samsung Smart TV. Dit biedt jou natuurlijk als grootste voordeel dat je alle extra informatie omtrent de nummerkeuze, artiest, … in 1 oogopslag ziet op het grote scherm. Als dat niet handig is?

Verkooppunten van het merk qobuz