De French Touch is een groot Frans feest in Nederland ter ere van de Frans-Nederlandse vriendschap. Van 1 maart tot en met 20 april zijn in heel Nederland evenementen gepland. Deze evenementen gaan van commerciële tot culturele activiteiten.
De “French Touch La Belle Vie” is ook de titel van een show die in het Theater Amsterdam zal losbarsten en dit op 20 april om 19u30. Er zijn zelfs premium plaatsen te winnen voor zowel de show zelf als voor de exclusieve afterparty met champagne. ‘s Avonds worden er optredens gegeven door verschillende artiesten en heel wat bekende Nederlanders en Fransen uit de mode- en filmwereld zullen aanwezig zijn. Denk maar aan: Ellen Ten Damme, Thomas Dutronc, Louane, Nolwenn Leroy en artiesten van het Parijse Lido.
Qobuz zorgt ervoor dat elke Nederlander de audio en video van deze show gratis kan downloaden en een gratis proefabonnement voor twee maanden kan nemen. Zo kunnen zij onbeperkt van hun muziek genieten in hoge cd-kwaliteit (Flac 16-bits/44,1 kHz). Daarnaast komen er nog diverse quizzen met Thalys, L’Oréal, Total en andere partners van de French Touch.

Qobuz is de eerste serviceprovider die voor live streamen en downloaden van muziek met topkwaliteit zorgt. Ze bieden een waaier van Nederlandse en Franse artiesten, producenten en muziek van hoog niveau aan. Momenteel wordt het zelfs nog interessanter voor alle Nederlanders vanwege de speciale aanbieding die geldt van maart tot mei.
Wilt u plaatsen winnen en de show downloaden? Ga dan naar www.qobuz.com/ftnl
Wilt u genieten van het proefabonnement van twee maanden? Dat kan via www.qobuz.com/ft2months
Verkooppunten van het merk qobuz