Op de XFI zal een heuse primeur plaatsvinden: RMR Soundsystems zal dit jaar haar designpaneel Do-Maru lanceren op XFI Premium Audio Show.

De Do-Maru is een grote hifi-lijst voor aan de wand waarin je televisie weggewerkt kan worden. Onder de motorkap is Sivian Acoustics terug te vinden.

De winkel Uw Hifi Choice in Soest wordt samen gerund door de broers Mark en Ruben Haringsma, samen met Donny van Sas. “Het merk Sivian Acoustics bestaat al best lang, maar ik kreeg het bij toeval in de schoot geworpen”, zegt Mark Haringsma. “Een kennis had een versterker staan en zei: dit moet je eens luisteren, dit is echt belachelijke goed. Hij had gelijk, het is niet normaal.”

Ze vonden de luidsprekers zo goed klinken, dat ze deze zelf ook in huis wilden halen zodat hun klanten ook van dezelfde kwaliteit konden genieten. Vrij snel kregen ze de vraag of ze de distributie wilden doen.

Wanneer het trio zelf een designpaneel voor de televisie wilde ontwikkelen om hifi toegankelijker te maken voor een mooi interieur, moesten ze niet lang nadenken welke techniek ze wilden gebruiken: Sivian Acoustics natuurlijk.

De Do-Maru komt met 50 kleuren akoestiekdoek, 40 kleuren luidsprekerdoek, een lijst in 30+ kleuren, 15 verschillende houtafwerkingen en natuurlijk Sivian Acoustics aanwezig in de lijst.

Do-Maru