Sennheiser is geen onbekende in de high-end wereld. Nu hebben ze op de Hong Kong High End Audio Visual Show haar nieuwe IE 80S BT draadloze in-ears voorgesteld.

Sennheiser IE 80S BTZe worden door Sennheiser beschreven als “eerste audiofiele Bluetooth in-ears”. De IE 80S BT’s ondersteunen hi-res Bluetooth-codecs zoals LHDC, aptX HD en AAC. Daarbuiten zijn ze ook compatibel met aptX Low Latency, die beweert perfecte synchronisatie te bieden wanneer video wordt afgespeeld.

In de in-ears bevinden zich AKM DAC en neodymiummagneten, die de behuizing ondersteunen als het gaat om prestaties, net als de basaanpassing en de vijfbands-equalizer in de Sennheiser Smart Control-app.

Sennheiser IE 80S BT

Via de afstandsbediening kan Siri en de Google Assistant spraakbesturing worden gestart, en het Duitse bedrijf heeft gewerkt aan haar microfoons waardoor de stemmen beter opgenomen worden tijdens gesprekken en spraakassistentcommunicatie.

Sennheiser IE 80S BT

De Bluetooth-nekband kan worden losgemaakt en via een gewone traditionele kabel bedraad muziek te luisteren. Ook een draagtas wordt meegeleverd, net zoals siliconen tips en Comply geheugenschuim in drie formaten.

De Sennheiser IE 80S BT zijn beschikbaar voor een prijs van €499.

Verkooppunten van het merk sennheiser