Russ Andrews heeft nieuwe audioaccessoires uitgebracht: MiniZap-connectoren. Deze beloven het geluid van je audiosysteem te upgraden door ruis te verminderen en absorberen ook zeer hoge frequentie ruis.

Russ Andrews MiniZap-connectorenHet bedrijf heeft een nieuwe inline MiniZap-versie geïntroduceerd die op precies dezelfde manier werkt als de bekabelde versie, maar handiger zou moeten zijn. Ze hebben de vorm van een inline-stekker en -aansluiting en kunnen worden aangebracht aan beide uiteinden van analoge of digitale interconnecties en kunnen worden gebruikt met alle interconnects, niet alleen Kimber. Het voordeel van deze inline-versies is dat het eenvoudig is om van de technologie te profiteren zonder dat een kabel aangepast moet worden.

Ben Duncan is de ontwerper van deze connectoren. Tot nu waren deze connectoren alleen nog maar beschikbaar als een optie voor de Russ Andrews Kimber-interconnects, maar ze zijn nu ook beschikbaar als een inline WBT-plug en -aansluiting en beloven een upgrade naar analoge en digitale kabels.

Ze zijn verkrijgbaar voor een prijs van €241,50