Spotify heeft een app speciaal voor kinderen gelanceerd, exclusief beschikbaar voor Premium Family-abonnees. Het is de bedoeling dat kinderen zo zelfstandig met muziek kunnen omgaan.

“Geboren uit de wens om een ​​speeltuin van geluid te creëren speciaal voor kinderen” en bedoeld voor kinderen van drie jaar en ouder, biedt de Spotify Kids-app advertentievrije muziekinhoud die gekozen is door een team van ervaren editors en gepresenteerd op een kleurrijke interface die profiteert van simplistische navigatie en verkleinde tekst. De kindvriendelijke ervaring varieert afhankelijk van hun leeftijd.

Premium Family-abonnees die willen profiteren van de nieuwe app van Spotify voor hun kind of kinderen, moeten de Spotify Kids-app downloaden – gratis op iOS en Android – de leeftijd van hun kind selecteren en welke inhoud ze willen zien. Elk kind kan vervolgens een aangepaste avatar en kleurenthema selecteren om zijn ervaring te personaliseren.

De Kids-app is nu uitgebracht in bèta in Ierland en wordt de komende maanden op alle markten geïntroduceerd die toegang hebben tot Spotify Premium Family. Tijdens dit proces is Spotify van plan ouderlijk toezicht in de app te introduceren, evenals een breder palet met inhoud zoals verhalen en audioboeken en uiteindelijk podcasts.

Verkooppunten van het merk spotify