Teufel heeft de krachten gebundeld met de Duitse porseleinfabrikant Rosenthal om een ​​limited edition 2.0 luidsprekersysteem te creëren: de Teufel x Rosenthal.

“Porselein is een veelzijdig en breed bruikbaar materiaal dat, dankzij zijn zijdeachtige matte oppervlakken en hoge materiaaldichtheid, maximale esthetiek combineert met perfect geluid”, aldus Robert Suk, Hoofd van het creative center bij Rosenthal GmbH.

De luidsprekers worden individueel met de hand gegoten en hebben een geïntegreerde, naar beneden gerichte basreflexbuis. Teufel beweert dat hun ronde vorm helpt om vervorming te verminderen. Elke eenheid wordt ondersteund door zijn eigen op maat gemaakte chassis.

De luidsprekers worden geleverd met een bijpassende 160W-versterker die ook omsloten is in  wit porselein. Het beschikt ook over aanraakgevoelige voeding en bedieningstoetsen, terwijl Bluetooth en Wi-Fi zijn ingebouwd en er toewijsbare presets aanwezig zijn voor radiozenders en je favoriete afspeellijsten.

Via de Teufel Raumfeld-app is er ook toegang tot draadloze muziekstreamingservices zoals Spotify, TuneIn, Napster, Tidal en SoundCloud.

De Teufel X Rosenthal is gelimiteerd tot slechts 500 stuks en kost € 3990. Ze is vanaf nu beschikbaar.