De derde generatie van de REAL BLUE TWS in-ears staan garant voor een rijk geluid, een uitgebreid functiepallet en een lange batterijduur. Zo kadert Teufel hun nieuwste draadloze in-ears. Maak kennis met de REAL BLUE TWS 3. Deze telg neutraliseert het omgevingsgeluid. Perfect voor ongestoord luistergenot of simpelweg een moment van rust. Als luisteraar kan je de ingebouwde transparantiemodus activeren in situaties waarin het omgevingsgeluid duidelijk hoorbaar moet zijn. Dit exemplaar van de volgende generatie blijft trouw aan de oorspronkelijke waarden van Teufel’s line-up.

Teufel REAL BLUE TWS 3De REAL BLUE TWS 3 is uitgerust met actieve geluidsonderdrukking (ANC). Elk oortje is voorzien van drie microfoons: twee aan de buitenkant en één aan de binnenkant. Dankzij deze configuratie kunnen storende omgevingsgeluiden nog nauwkeuriger worden opgevangen en geneutraliseerd. De in-ears kunnen uiteraard ook ingezet worden voor ongestoord luisterplezier.

Dankzij de energiebesparende bluetooth 5.3 functionaliteit, alsook de aanwezigheid van krachtige batterijen in de in-ears en het laadetui, zijn de REAL BLUE TWS 3 een hele dag inzetbaar. Dat mag je wel vrij letterlijk nemen. Aldus Teufel. Wanneer de ANC-functie is ingeschakeld, moeten de batterijen van de oortjes na zes uur opnieuw worden opgeladen. Zonder ANC kan er 9 uur bij de werkduur worden opgeteld. De oordopjes kunnen in de oplaadcase tot drie keer achter elkaar volledig worden opgeladen. Daarmee bedraagt de totale luistertijd maar liefst 21 uur (zonder ANC is dat 37 uur).

De transparantiemodus van de REAL BLUE TWS 3 maakt het mogelijk om het omgevingsgeluid te versterken. Belangrijke gesprekken en omroepberichten in treinstations en luchthavens blijven verstaanbaar, zonder de noodzaak om de oortjes uit het oor te halen. Als dat niet handig is?

De ingebouwde transparantiemodus kan met drie tikjes op het linkeroortje geactiveerd worden. Als gebruiker kan je de manier – waarop de REAL BLUE TWS 3 met tikjes wordt bediend – helemaal zelf bepalen. In de bijhorende Teufel Headphones app kan voor elke in-ear een instructie van één, twee of drie tikjes aan een specifieke functie worden toegekend. Alles wordt compleet gemaakt met oordetectie, draadloos heropladen van de oplaadcase, bescherming volgens de IPX4-norm (spatwater), Google Fast Pair en andere diverse functies.

Wat betreft prijs en beschikbaarheid: de nieuwe Teufel REAL BLUE TWS 3 oordopjes zijn per direct verkrijgbaar. Als belangstellende heb je de keuze tussen 4 fraaie kleurstellingen. Night Black, Pure White, Steel Blue of Misty Green? De keuze is aan jou. De adviesprijs bedraagt 149,99 euro.