De nieuwe in-ears van AirLoop hebben een 3-in-1 magnetische functie. Hierdoor hoef je niet meer van hoofdtelefoon te veranderen wanneer je een andere activiteit gaat doen. De oortjes klikken magnetisch netjes vast in de sport- of nekband. Maar ze kunnen ook volledig draadloos gedragen worden.

De Qualcomm QCC 3020 low-power chipset en 85 mAh grote batterij zorgen ervoor dat de in-ears een batterijlevensduur van zo’n 10 uur hebben. Wanneer je de in-ears in de nekband klikt krijg je nog zo’n 12 uur extra, en de sportband zorgt voor drie extra luisterplezier. De mobiele lader zorgt ervoor dat je de eerstkomende dagen niet zonder muziek valt dankzij haar 80 uur stroom.

De AirLoop 3-in-1 converteerbare in-ears bieden CVC-ruisonderdrukking, stemassistentie, automatische detectie van het oor (het geluid stopt wanneer ze verwijderd worden uit het oor en wordt hervat wanneer ze teruggeplaatst worden) en een IPX7-classificatie voor zweet- en waterbestendigheid.

Elke in-ear heeft twee functieknoppen en kan onafhankelijk van elkaar werken, dus het is mogelijk om tegelijkertijd naar muziek luisteren en die belangrijke oproep aannemen.

Op de Kickstarter-pagina van Airloop kan je alle informatie vinden en is er een mogelijkheid om ze aan te kopen.