Het Zweedse Urbanista dat voornamelijk bekend staat om zijn betaalbare hoofdtelefoons heeft samen met H&M Home een kleine en compacte Bluetooth luidspreker geproduceerd geïnspireerd op de nieuwe zomercollectie van H&M Home. 

Urbanista & H&M Bluetooth speaker

Urbanista bracht vorig jaar zijn Sydney luidspreker uit in vier verschillende kleuren. Nu, met de recente samenwerking met H&M Home, komt hier nog een extra alternatief bij. Dit helaas wel in beperkte oplage.

In het nieuwe H&M-jasje krijg je Urbanista’s vertrouwde 40mm driver gevoed door een versterker met een uitgangsvermogen van 3 Watt. De speeltijd met een volle batterij bedraagt vijf uur. Daarnaast heb je de mogelijkheid om twee van deze speakers in stereoconfiguratie te gebruiken. Het model heeft een IPX5 spatwaterdichtheid, Bluetooth 5.0 en een aantal witte bedieningsknoppen op de bovenrand die samen met het klassieke design een trendy geheel vormen.

De draadloze Bluetooth luidspreker is compatibel met Android en iOS-apparaten en wordt opgeladen via een micro-USB aansluiting. Ook is er een ingebouwde microfoon voorzien.

Niet alleen is dit model een zeer hip en trendy item, ook de prijs is enorm aantrekkelijk. De Sydney luidspreker is leverbaar bij Urbanista voor slechts €39. Snel zijn is de boodschap!