De Evolve2 serie is de nieuwste generatie van de Evolve lijn gemaakt door Jabra. Het zijn headsets die vooral ontworpen zijn met als doel je productiviteit op kantoor te verhogen. Meer bepaald willen ze een invloed hebben op je concentratie, collaboratie en flexibiliteit. Bovendien zijn ze ook compatibel met verschillende UC-platforms.

De gloednieuwe Evolve2 serie biedt daarnaast nog een ander belangrijk voordeel: zo kan het volledige UC-ecosysteem in een bepaalde organisatie opgevolgd en geanalyseerd  worden zodat er een hoge spraakkwaliteit gegarandeerd wordt.

De serie headsets heeft, afhankelijk van het model, 3 tot 10 microfoons aan boord voor de focus, spraakhelderheid en ANC. Zo kan je elkaar probleemloos verstaan in zelfs de meest rumoerige ruimtes. Ze beschikken allemaal ook over de unieke Jabra ‘niet storen’ verlichting, deze wordt actief indien de concentratie-modus is ingeschakeld.

De Evolve2 productlijn bestaat in totaal uit drie verschillende varianten.

1. Evolve2 85

Dit model beschikt over Digital Hybrid ANC en tien microfoons in totaal. Het heeft een accuduur van maximaal 37 uur. Deze headset maakt bovendien ook gebruik van de laatste technieken op vlak van audio chipset-technologie. Zo is het een ‘voorloper’ wat betreft de batterijlevensduur, betrouwbare connectiviteit en geluidsverwerking.

Jabra Evolve2

2. Evolve2 65

Deze headset beschikt over maar drie microfoons in tegenstelling tot de Evolve2 85. Eén bevind zich in de rechter oorschelp en de twee andere in de microfoonarm. Ook hier moet de accu na 37 uur opnieuw opgeladen worden. Speciaal hier aan op te merken is het bereik wat drie keer groter is dan die van de bestaande Evolve 65.

Jabra Evolve2

3. Evolve2 40

In vergelijking met de andere modellen is deze bedraad en heeft het dezelfde voordelen als de Evolve2 65.

Jabra Evolve2

De headsets zijn ook compatibel met Microsoft Teams. Er is zelfs een special knop voorzien waarmee je direct contact kan maken met collega’s of vergadergroepen. Een speciale LED indicator duidt ook aan of je een oproep of vergadering hebt gemist.

Je kan ze verbinden met alle mobiele apparaten. Dankzij de handige Sound+ App van Jabra wordt er voor gezorgd dat je gebruik kan maken van een volledige en gepersonaliseerde geluidservaring.

De Jabra Evolve2 serie zal dit jaar nog op de markt verschijnen. De Evolve2 40 wordt geleverd in enkel en alleen een zwarte afwerking, terwijl dat bij de Evolve2 85 en Evolve2 65 kan in een zwarte of beige afwerking.