Video: Very Fine Solutions laat iedereen genieten op XFI 2019

0

XFI 2019 zit erop en dat heeft weer heel wat producenten, importeurs én bezoekers gelokt. Zo ook Very Fine Solutions, die in hun ruimte een leuke set hadden opgesteld.

Frank Vermeylen van Very Fine Solutions heeft heel wat aandacht gestoken in de voorbereiding op XFI. Hij wil graag mensen laten genieten van de merken die hij aanbiedt, een muzikaal en mooi niveau laten horen.

Zo hadden ze onder andere de digitale draaitafel Thrax Yatrus bij, gecombineerd met de Thrax Ares. Ook de MSB Discrete DAC werd gedemonstreerd op twee verschillende manieren.

Frank Vermeylen geeft in onze video graag wat meer toelichting over zijn ervaring op XFI en over de producten die hij had meegenomen en waarmee hij de mensen wilde laten genieten.

Very Fine Solutions XFI 2019

Ook Veryfinesolutions was aanwezig op XFI Premium Audio Show. Mensen laten genieten van muziek, dat is het doel van Frank Vermeylen. Ook op XFI heeft hij dit proberen te bereiken, en dat is zeker en vast gelukt. Bekijk onze video waarin Frank graag wat meer toelichting geeft over de producten die hij getoond heeft en zijn ervaring op XFIhttps://av2d.com/video-very-fine-solutions-laat-iedereen-genieten-op-xfi-2019/

Geplaatst door audiovideo2day op Vrijdag 11 oktober 2019