IMDb TV, de videostreamingdienst die onderdeel is van Amazon, zal binnenkort ook beschikbaar zijn in Europa. Met IMDb TV kan je gratis films en series kijken, waar je wel de advertenties bij moet nemen.

Momenteel zijn ze bezig met het aanbod te verdrievoudigen, dat wil zeggen dat er duizenden nieuwe films en series naar de gratis streamingdienst komen.

Over de komst van IMDb TV naar Europa is nog niet veel bekend. Het is bijvoorbeeld nog niet duidelijk of Europeanen hetzelfde aanbod krijgen als de gebruikers in Amerika. Ook weten we nog niet naar welke landen deze dienst effectief zal komen.

“Met IMDb TV hebben kijkers tv ontdekt zoals het zou moeten zijn – een gratis collectie van premium tv-programma’s en films die altijd beschikbaar zijn”, aldus Mark Eamer, vice-president van IMDb TV. “We bieden een ontdekkingservaring van topkwaliteit die het u gemakkelijk maakt om u te vermaken. Met meer titels dan ooit tevoren en onze aanstaande Europese uitbreiding later dit jaar, zijn we verheugd dat klanten zich kunnen afstemmen op en genieten van alles wat onze streamingdienst te bieden heeft, alles zonder kosten.”

De dienst is in Amerika beschikbaar via de website van IMDb, via de Amazon Fire TV Stick of via het gratis kanaal van de Prime Video-app.