Meer dan drie jaar in ontwikkeling, brengt Von Schweikert Audio de ULTRA-lijn uit; een geheel nieuwe reeks van topklasse referentieluidsprekers van wereldklasse. De bepalende eigenschap van deze nieuwe lijn is ultra-lage vervorming. Hun topmodel? De Ultra 9.
De ULTRA 9 bereikt een niveau van prestaties en realisme dat voorheen niet mogelijk was met een geheel nieuw kabinetruisreductieontwerp, stuurprogramma’s met lage vervorming en signaalpad, evenals ons eigen Global Axis Integration Network-circuitontwerp.
Extreem lage vervorming, klassebepalende helderheid, driedimensionale beeldfocus en weelderige harmonische structuur vormen een nieuwe wereldstandaard.
MasterBuilt Ultra Internal Wiring wordt standaard geleverd op de ULTRA-lijn. Elk signaalpad wordt individueel afgeschermd en gedempt met point-to-point-verbindingen. Ontworpen door leiders in de luchtvaartindustrie en gemaakt met zeldzame en kostbare legeringen. Het is gewoon het meest transparante signaalpad dat beschikbaar is! Klik hier voor meer informatie!
All-nieuwe exotische drivers zoals keramische woofers en middenbereiken, Beryllium-tweeters, samengestelde geweven subwoofers en ribbon-super-tweeters.
Tijdafstemming, faseconsistentie en aanpasbaar bipolair geluidsstralingspatroon voor ruimtevullend geluid. Alle ULTRA 9-systemen maken gebruik van twee 15 “-aangedreven subwoofersystemen voor een respons van 10 Hz tot 100 kHz.
Maar het meest opvallende? Het gewicht van de luidsprekers; ze wegen namelijk 272 kg per stuk!