Met de komst van Blue Monday, nemen we afscheid van alle blije en gezellige kerstliedjes en is het tijd voor muziek die een afspiegeling is van de sereniteit van kale velden en grauwe luchten. Vandaar deze prachtige playlist, Winter Songs, speciaal voor de lezers van Audiovideo2day en de luisteraars van Qobuz.
Ik moet toegeven, de meeste van deze songs zullen niet echt bijdragen aan een remedie tegen Blue Monday, maar mooi zijn ze wel. Het winterthema komt sterk naar voren met liedjes over met sneeuw bedekte velden, bevroren meren, grijze luchten en koude nachten. Maar gelukkih ook over warme vuren, het samenzijn en het genieten van alle winterpracht. Alles in volgorde van de maanden december, januari, februari en maart en natuurlijk wat nieuwjaars tracks. Bijdragen zijn onder andere van Pentatonix, Ola Gjeilo, Josh Groban, Sarah McLachlan, Taylor Swift, Sting and Janis Ian.
 
Speciaal voor de gebruikers van Qobuz Sublime+ is de gehele playlist in Hi-Res te beluisteren. Hou er rekening mee dat de samplefrequenties per song kunnen variëren van 24-bit/44.1 kHz tot en met 24-bit/192 kHz. Voor gebruikers van Qobuz Sublime en Qobuz Hi-fi is de gehele lijst uncompressed in 16-bit/44.1 kHz te beluisteren en voor Qobuz Premium is dit MP3 320 kbps. (Een alternatieve versie van deze playlist is ook hier op Spotify te beluisteren).

Verkooppunten van het merk spotify