Leuk nieuws voor Meridian Audio, want het gekende audiomerk is vanaf nu gecertificeerd voor het Works with Sonos™ programma. Daarmee biedt de fabrikant van o.a. luidsprekers, DAC’s, streamers, versterkers, …  de mogelijkheid om hun eersteklas audioapparatuur zonder problemen aan te sluiten op een Sonos-geluidssysteem.

Deze nieuwe integratie maakt het naar eigen zeggen nóg gemakkelijker voor de eindgebruiker om te genieten van die typische en kenmerkende audiokwaliteit tijdens het streamen van meer dan 100 muziekservices die beschikbaar zijn in de Sonos-app.

“Works with Sonos enables users to seamlessly stream music from their Sonos app to their Meridian systems while allowing them to control their music anywhere around their home using the Sonos interface.”

Meridian-producten kunnen onderdeel worden van een bestaand Sonos Home Sound System, of het begin zijn van een nieuwe, door ze op eenvoudige wijze te koppelen met een Sonos Port (of Connect).

Na de installatieprocedure zullen de Meridian-producten naadloos aansluiten op het Sonos-systeem waarbij je rechtstreeks via de Sonos-app bijvoorbeeld ingangen wijzigt, het volume aanpast, de muziek bedient, …

Bovendien kan het Meridian-systeem gegroepeerd worden met andere Sonos-apparaten op het netwerk. De Works with Sonos-certificering is van toepassing op onder meer de Meridian 218 en 251. Meridian kondigt verder nog aan dat er binnenkort ook nog een certificatie zal komen voor de 818, 861 en UltraDAC. Allen uitkijken daarnaar dus!

Wil je alles te te weten komen over het Works with Sonos™ programma? Surf dan zeker even naar de website van Meridian voor alle details.

Verkooppunten van het merk meridian