The Chord Company introduceert een handig kabeltje met aan de ene zijde een mini jack-plug en aan de andere zijde een RCA-aansluiting. Ideaal om je smartdevice bijvoorbeeld aan te sluiten op jouw hifi-systeem. Muziekgenot verzekerd!

“Built to a unique Chord Company design, teaming high-performance with affordability.”

Chord C-jackMisschien herken je het probleem wel. Je wilt graag bedraad genieten van je favoriete muziek waarbij je smartphone of tablet dienst doet als muziekbron. Helaas heeft jouw installatie geen mini-jack aansluiting, maar wel een RCA-aansluiting.

 

Uiteraard zijn er heel wat verloopkabels op de markt verkrijgbaar om dit probleem op te lossen, maar deze zijn misschien niet altijd van een even goede kwaliteit om die intense geluidsbeleving tot bij jou in de kamer te brengen. Daarom komt The Chord Company nu op de proppen met een kwalitatief alternatief: maak kennis met de C-jack.

Lees ook


The Chord Company heeft groot nieuwsThe Chord Company

 


 

Het gerenommeerde audiobedrijf wou een kabel ontwerpen die op het einde van de ‘muzikale rit’ kon zorgen voor indrukwekkende geluidsprestaties. Het moest in staat zijn om een muzikaal signaal over te brengen met een echt gevoel voor samenhang en muzikaliteit waarbij betrouwbaarheid en robuustheid centraal staan. En dat alles voor een acceptabele prijs, aldus Chord.

De Chord C-Jack is ontworpen om te werken met allerlei line-level componenten gaande van mp3-spelers, mobiele telefoons, laptops, cd-spelers, streaming-apparaten tot versterkers.

De nagelnieuwe kabel van Chord is leverbaar in 3 verschillende lengtes waaronder 0,75 meter, 1 meter en 3 meter. Ben jij dus nog opzoek naar een handig verloopstuk waarmee je jouw smartphone kan verbinden met jouw systeem dat alleen maar voorzien is van een RCA-aansluiting heeft? Chord got’s your coverd!

Verkooppunten van het merk chord-company