FiiO, een bekende naam in draagbare audioapparatuur, heeft de introductie van de DM13 aangekondigd, een draagbare CD-speler die doet denken aan de klassieke Discman. Deze nieuwe speler combineert nostalgische elementen met moderne technologie om een unieke luisterervaring te bieden.

Klassiek ontwerp

De DM13 is ontworpen met een retro-uitstraling, geïnspireerd door de iconische Discman van de jaren ’90. Dit klassieke ontwerp wordt gecombineerd met moderne functies om zowel een nostalgische als hoogwaardige audio-ervaring te bieden.

Technologie

De DM13 beschikt over geavanceerde audiocomponenten die zorgen voor een helder en gedetailleerd geluid. Dit omvat een hoogwaardige DAC (Digital-to-Analog Converter) die een nauwkeurige en rijke geluidsweergave mogelijk maakt.

Draagbaarheid en gebruiksduur

De speler is compact en licht, waardoor hij gemakkelijk mee te nemen is voor onderweg. Met een lange batterijduur kan de DM13 urenlang muziek afspelen zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het opladen.

Diverse afspeel-opties

De DM13 ondersteunt niet alleen het afspelen van standaard audio-CD’s, maar ook CD-R/RW en MP3-CD’s, waardoor gebruikers een breed scala aan muziekmogelijkheden hebben.

Moderne connectiviteitsmogelijkheden

Naast de klassieke 3,5 mm hoofdtelefoonaansluiting biedt de DM13 ook Bluetooth-connectiviteit, waardoor gebruikers draadloos kunnen luisteren met compatibele hoofdtelefoons of luidsprekers. Dit maakt de DM13 veelzijdig en geschikt voor zowel thuisgebruik als onderweg.

Prijs en beschikbaarheid

De FiiO DM13 draagbare CD-speler is binnenkort beschikbaar en biedt een betaalbare optie voor muziekliefhebbers die de klassieke CD-ervaring willen combineren met moderne gemakken. De exacte prijs en releasedatum worden binnenkort bekendgemaakt.

Met de introductie van de DM13 brengt FiiO een stukje nostalgie terug in een modern jasje. Deze draagbare CD-speler biedt een perfecte combinatie van klassiek ontwerp en geavanceerde audiotechnologie, waardoor hij ideaal is voor zowel retro-liefhebbers als moderne audiofielen.

Verkooppunten van het merk fiio