Acer heeft de Vero PL3510ATV gelanceerd. Een compacte projector die geavanceerde laserlichtprojectie combineert met een hoge mate van energiezuinigheid en milieuvriendelijkheid. Het apparaat projecteert beelden  in een Full HD-resolutie resolutie. Een lichtopbrengst van 4800 ANSI lumen, alsook een contrastverhouding van 50.000:1? Dat zeker. Hierdoor worden kristalheldere beelden op grote afstand geprojecteerd. Zelfs in helder verlichte binnenruimten. Aldus de producent.

Wat de Vero PL3510ATV-projector nog milieuvriendelijker maakt, is het gebruik van hoogwaardige laserfosfor-verlichtingstechnologie, waardoor er acht keer minder lichtverval optreedt. Er wordt 48% minder energie verbruikt dan bij traditionele projectoren met een lamp. Bovendien is de behuizing van de kwikvrije projector voor 50% gemaakt van PCR-plastic, waardoor het milieu minder wordt aangetast.

Naast de energiezuinigheid en milieuvriendelijkheid heeft de Vero PL3510ATV-projector handige functies ‘aan boord’ voor optimale inzetbaarheid. Zowel voor privégebruik als werkgerelateerde contexten. 2D keystone-correctie en vierhoeks keystone-correctie, lensshiftfunctie en ondersteuning voor 24/7 ononderbroken projectie? Check. Daarnaast beschikt de projector over een ingebouwde luidspreker van 10 Watt die geluid van bioscoopkwaliteit levert en externe luidsprekers overbodig maakt.

De Vero PL3510ATV-projector wordt geleverd met een dongle die ondersteuning biedt voor Android TV en compatibiliteit met ChromeCast. Op die manier kan een eindgebruiker streamen en schermen spiegelen vanuit compatibele apps op het bronapparaat.

Met al deze kenmerken draagt de Acer Vero PL3510ATV-projector bij aan besparingen op de total costs of ownership (TCO) en een vermindering van de hoeveelheid afval. Op zoek naar een milieuvriendelijke en energiezuinige projector met hoogwaardige prestaties en handige functies? Dan is de Vero PL3510ATV misschien wel iets voor jou.