Musical Fidelity voegt een veelzijdige ‘bridgeable’ 4/2-kanaals versterker toe aan hun home theatre line-up om de ontbrekende kanalen voor moderne surround-opstellingen te leveren.

Sinds de introductie van surround-geluid, is de thuisbioscoopervaring nooit meer hetzelfde geweest. Geluid is een integraal onderdeel geworden van de filmervaring thuis. Om zo dicht mogelijk te komen bij hetgeen een regisseur bedoeld heeft, moet een versterker vermogen leveren aan alle kanalen. Niet alleen nummers weergeven op een grafiek, maar een echte headroom en dynamiek creëren. Musical Fidelity heeft de M6x-serie van multi-channel versterkers gelanceerd om daadwerkelijke prestaties aan alle kanalen te leveren.

Naast een klassieke stereoversterker in 2-kanaals modus, kan de M6x 250.4/2 ook gebruikt worden in een bi-amp-configuratie voor 2-weg luidsprekers met dubbele aansluitingen. De M6x 250.4/2 is de perfecte uitbreidingsversterker voor je stereo, 5.1 of 7.1 AV-receiver. Alsook een perfecte aanvulling op de M6x 250.5, 250.7 of 250.11 home theatre versterkers van Musical Fidelity. Met 4 ingangen en 4 uitgangen biedt de M6x 250.4/2 de flexibiliteit die nodig is om een thuisbioscoopopstelling uit te breiden.

“The gold-plated 3-way binding posts accept 4 mm banana plugs, spade connectors, or bare wire.”

De slimme toepassing van koellichamen zorgt ervoor dat de M6x 250.4/2 geen ventilatoren nodig heeft. Geen ventilatorgeluid zal je bioscoopervaring thuis verstoren. De M6x 250.4/2 is voorzien van een XLR-ingang voor maximale dynamiek en een lager ruisniveau. De vergulde RCA-connector zorgt voor de breedste compatibiliteit met surround-processors en voorversterkers.

De vier versterkermodules zijn ontworpen om zeer natuurlijk te klinken door het behouden van alle transiënten en micro-informatie. De superstille audiofiele voedingstransformatoren creëren schone stroom voor een abnormaal hoge dynamische range bij hoge volumes om het volledige emotionele spectrum van je favoriete films los te laten.

Elk kanaal biedt een RCA-uitgang. Je kan versterkers toevoegen aan elk kanaal voor nog meer vermogen. De M6x 250.4/2 is beschikbaar voor een adviesprijs van 1.599 euro vanaf april 2023 bij erkende Musical Fidelity-dealers.

Verkooppunten van het merk musical-fidelity