Uitstekend nieuws voor distributeur Actual Hifi uit Brussel want ze zijn geselecteerd om de distributie binnen de Benelux te verzorgen voor het gekende en legendarische Franse merk Jean-Marie Reynaud.

Jean-Marie Reynaud, fabrikant van luidsprekers en opgericht in 1967. Gedreven door de passie om een kwalitatieve en hoogwaardige muzikale reproductie te creëren. Aanvankelijk zeer ambachtelijk, rustte het bedrijf zich gaandeweg uit met steeds efficiëntere productielijnen en onderzoeksmiddelen.

Actual Hifi BrusselJean-Marie Reynaud

Momenteel beschikt dit gerenommeerde audiobedrijf over een productie- en opslagfaciliteit van maar liefst 2.000 vierkante meter. Daardoor behoren ze tot de hogere Franse bedrijven die gespecialiseerd zijn in de productie van luidsprekers die garant staan voor een hoge kwaliteit.

Door hun goed uitgeruste ontwikkelingsfaciliteit met grote echovrije kamer is Jean-Marie Reynaud in staat om geavanceerde producten te ontwikkelen én produceren aan realistische prijzen.

In de Benelux zal Jean-Marie Reynaud beschikbaar zijn via het Actual HiFi dealer netwerk.  Heb je vragen omtrent de prijzen of beschikbaarheden? Neem dan gerust contact op met Actual HiFi, ze helpen je graag verder.

Verkooppunten van het merk jean-marie-reynaud