Zoals iedereen ondertussen wel weet kunnen grote evenementen vanwege Covid-19 helaas geen doorgaan vinden. Daarom gooien ze het bij Audio-Life in Buren over een andere boeg met hun aankomende Private Listening Sessions. Om iedereen toch te laten genieten (in kleine gezelschappen van 3 personen) van muziek op een hoog niveau, organiseren ze in de eerste twee weekenden van november een show.

Op 6 en 7 november ben je van harte welkom om de bijzonderen G.I.P luidsprekers, inclusief de befaamde 597 tweeter, in combinatie met de Zanden 6000 geïntegreerde versterker te ontdekken én te beluisteren. De belofte is alvast een versterker die rijk en warm klinkt en een buitengewoon goede combinatie is met de G.I.P. Laboratory.

Ook zal er gebruik gemaakt worden van zowel de LAB 12 DAC als de Weis DAC 501 met geweldige XODOS streamer. Daarnaast hebben ze nog een exclusieve primeur voor jullie in petto: de Wilking draaitafels. Naar eigen zeggen een product van eigen bodem. Prachtig gebouwd en echt een muzikaal beest. Deze wordt compleet gemaakt met een Audio Note I/O element en Audio Note step-up 9.

Ben je niet vrij op 6 of 7 november? No worries, want dan is er nog altijd de complete serie van de Homage-lijn van Sonus Faber die je op vrijdag 13 en zaterdag 14 november op één plek kan beluisteren. Verwacht je al maar aan de Sonus Faber Amati, Serafino en de Guarneri.

De Sonus Faber Homage serie zal worden aangestuurd door de legendarische AirTight 300R afwisselend met de Airtight ATM-2Plus. Daarnaast zal de Weiss DAC 501 gebruikt worden. Het laag en livegevoel van deze DAC zijn wonderlijk mooi. Als bron heeft Audio-Life ook hier weer een primeur: de nieuwe Pink Faun 2.16 Ultra streamer.

Kort samengevat, het wordt dus één groot feest maar wel volledig corona proof. Kleine tip, vergeet zeker niet om je eigen mondkapje mee te beregen. Er zijn verschillende tijdslots beschikbaar. Wil je er graag bij zijn? Meld je dan aan voor een sessie door een mailtje te sturen naar Audio-Life. Ze kijken alvast uit naar je komst!

Data:

  • Vrijdag 6 & 13 november: 10u tot 12u, 12u tot 14u en 14u tot 16u
  • Zaterdag 7 & 14 november: 10u tot 12u, 12u tot 14u en 14u tot 16u

Locatie:
Audio-Life
Hulsterstraat 26a
4116 EZ Buren

info@audio-life.nl
+31 344 570 777
+31 6 24 38 03 28

Verkooppunten van het merk chord-electronics