Ken jij de Triple AC Evolution van Akiko Audio al? Dit gloednieuwe ‘accessoire’, in ‘zakformaat’, kan eenvoudig geïntegreerd worden in jouw systeem zodanig dat storingen verminderd worden. Het voordeel? Jouw muziek die nog ‘schoner’ wordt weergeven. Mét respect voor de klankbalans.

“We durven te beweren dat ieder muzieksysteem baat heeft bij een verlaging van de ruisvloer.”

Aldus Akiko Audio. Ruis: we kennen het allemaal. Dit wordt vaak aan de ‘muzikale weergave’ toegevoegd door invloed van onder andere LED verlichting, stroomvervuiling, computergerelateerde apparatuur, geschakelde voedingen en draadloos internet.

Wil jij dit het liefst van al tot een minimum beperken? Dan is mogelijks de nagelnieuwe Triple AC Evolution van Akiko Audio wel iets voor jou. Perfect bijvoorbeeld als jij tevreden bent over de klank van jouw systeem maar de achtergrondruis wil verminderen. Benieuwd naar het fraaie ontwerp?

Als we even ‘onder de motorkap’ kijken, dan zien we dat de Evolution inwendig voorzien is van drie compartimenten. Deze zijn gevuld zijn met een mineralenmix en zwarte hars waarbij voor het eerst ook mineralen uit de korundgroep ingezet zijn om de werking te versterken.

Het enige wat jij nodig hebt om de kiko Audio’s Triple AC Evolution zelf te ervaren? Dat is simpelweg een vrij plekje in jouw stekkerblok of stroomverdeler. Handig toch?

Wil je meer weten? Surf dan zeker gerust eens naar akikoaudio.com en laat je, geheel op muzikale wijze, verassen door al het moois dat Akiko Audio jou te bieden heeft.