Audio Show iEar’, editie 2021: het was weer een knaller van formaat. Helaas, door de corona maatregelen kon de groots opgezette audiobeurs misschien maar 1 dag doorgaan, maar dat weerhield ons én menig muziekfliehebbers, audiofielen, … er niet van om een bezoekje te brengen. Zo kon iedereen bijvoorbeeld een kijkje gaan nemen bij de stand van Servi-Q waar enkele prachtige producten van Advance Paris, Elac en Cocktail Audio werden uitgestald. Of ze konden ook eens hun oor te luister leggen in de ruimte van Yamaha op het eerste verdiep. Was dat nog niet voldoende? Dan waren er ruim 60 andere topmerken terug te vinden in heel wat luisterruimtes.

Twee topmerken, die na het lezen van onze voorbeschouwing voor Smart Audio en Latham Audio, niet te missen waren: Naim en Focal. Een mooie ‘match made in heaven’. Er werd zo bijvoorbeeld een acte de présence gegarandeerd waarbij de Grande Utopia EVO van Focal aangesloten werd op de hoogwaardige Statement en Solstice van Naim. Klinkt als muziek in onze oren.

Lees ook


iEar' 2021 YamahaVideo: Yamaha Music op Audio Show iEar’ 2021

 


 

Omdat wij onze nieuwsgierigheid niet de baas konden op de audiobeurs, gingen wij eens een kijkje nemen naar wat dit prachtige ensemble kon voortbrengen. Kon jij er (helaas) niet bij zijn? Geen nood, Audiovideo2day got you covered. Wij trokken, met onze camera in de aanslag, naar ruimte N1 op de eerste verdieping om kennis te maken met de fraaie producten van Focal én Naim die werden gebracht door Smart Audio en Latham Audio. Benieuwd?

Benieuwd naar wat er nog allemaal te bezichtigen was op Audio Show iEar’? Schrijf je dan zeker in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze nieuwste video’s.

Verkooppunten van het merk focal