De Apple HomePod mini biedt een topgeluidskwaliteit, intelligente assistent en slimme bediening voor in huis, met ingebouwde privacy en beveiliging in een mooi en compact design. Zo begint de aankondiging van Apple’s opvolger voor de HomePod die eerder al op de markt verscheen. 

Apple HomePod mini

Met deze nieuwe toevoeging aan de HomePod-reeks presenteert Apple een een slimme en krachtige speaker die garant staat voor een sensationele geluidsweergave. Daarnaast is de HomePod mini ook nog voorzien van de intelligentie Siri om taken uit te voeren.

In vergelijking met zijn voorganger, de HomePod, is dit model een stuk compacter met zijn hoogte van nog geen 8,5 cm. Ondanks zijn grootte zit dit apparaat toch boordevol innovatieve technologie en geavanceerde software. Zo zorgt de audio bijvoorbeeld op basis van computerverwerking or een ongekende geluidskwaliteit op elke plek waar het device wordt neergezet.

“HomePod mini heeft alles wat klanten zoeken in een slimme speaker: een schitterende geluidskwaliteit voor het beluisteren van muziek, een intelligente assistent die voor ieder gezinslid klaarstaat.”

Hij integreert naadloos met je iPhone en je kunt er zoveel mee doen: muziek beluisteren, gesprekken beantwoorden, persoonlijke luistersuggesties ontvangen, het geluid van Apple TV versterken of muziek vanaf een Mac afspelen en ga zo maar door.

De HomePod mini werkt met Apple Music, podcasts, iHeartRadio-, radio.com- en TuneIn-radiostations en in de komende maanden ook met populaire muziekservices als Pandora en Amazon Music. Combineer je graag meerdere HomePod mini-speakers met elkaar? Geen probleem want je bent in de mogelijkheid om jouw favoriete muziek of podcasts, helemaal synchroon, naar meerdere kamers streamen. Door twee HomePod mini-speakers in een ruimte te plaatsen, creëer je een stereoset-up met een volle, ruimtevullende geluidsweergave.

Uiteraard zijn er nog heel wat andere leuke features die deze smart speaker aan boord heeft. Ben je klaar om deze verder te gaan ontdekken? Dan breng je best eens een bezoekje aan de website van Apple.

Verkooppunten van het merk apple