Onze handgemaakte systemen zijn met passie ontworpen en gaan verder dan studiokwaliteit. De focus ligt bij ons op het ervaren van een realistische beleving. Ze begint de beloftevolle introductie van het nagelnieuwe audiomerk genaamd SoundPrism dat gevestigd is in het Nederlandse Heerhugowaard. De term ‘nagelnieuw’ is hier misschien ook niet helemaal op zijn plaats aangezien SoundPrism een vervolg is van het splitsen van Connect2Multimedia.

SoundPrismBij SoundPrism hebben ze intussen al ruim 30 jaar ervaring opgedaan in het optimaliseren en bouwen van luidsprekersystemen. En dat is op zijn beurt dan weer vertaald in de productie van een luidspreker serie voor SoundPrism. Door de digitalisering van de afgelopen jaren hebben ze grote stappen kunnen maken in het perfectioneren van het afstraal- en fasegedrag van de SoundPrism series.

Door hun achtergrond in de opnametechniek van klassieke muziek is het uitgangspunt telkens hetzelfde: de geluidsweergave zo neutraal en natuurgetrouw mogelijk reproduceren. Door de speakers actief aan te sturen heeft SoundPrism alle middelen in huis om de weergave tot in de kleinste details te optimaliseren.

“Ten opzichte van een passieve speaker ervaart u veel meer detail en dynamiek in het geluidsbeeld. Voel zelf hoe de energie van de muziek bij u binnen stroomt. Het beleven van geluid via de SoundPrisms geeft een onuitwisbare indruk.”

Iedere luisteromgeving is uniek en laat het nu net dat zijn waar de fabrikant graag op inspeelt. Ze zorgen ervoor dat de hardware van de speaker op jouw interieur kan worden afgestemd. Bij SoundPrism gaan ze zelfs zover dat je de mogelijkheid hebt de vorm van de baffle (de plaat waar de tweeter en middentonenspeaker in zitten) goed te laten harmoniseren binnen jouw luisterruimte.

Of je nu een houten of stenen uitvoering kiest, in het wit, zwart, naturel of multicolor? Bij SoundPrism doen ze er alles aan om tegemoet te komen aan uw muzikale wensen. De persoonlijke touch is ons handelsmerk, aldus SoundPrism.

Ben je benieuwd naar wat ze nog allemaal meer te bieden hebben? Dan surf je best eens naar de website van SoundPrism voor alle verdere details.