Look mom, no wires. Het zet meteen al de trend waar het bij de Grado Labs GT 220 om draait: échte volledig draadloze in-ears. Een steevaste mijlpaal in hun ‘carrière’. Aan het ontwerp hebben ze jarenlang gesleuteld om die typische Grado sound ook wireless krachtig te laten klinken en met succes.

Bedien muziek, oproepen en nog veel meer met slechts één tik of uw stem dankzij de ingebouwde microfoon. Heel gemakkelijk om overal mee naar toe te nemen, de GT 220 in-ears zijn klaar wanneer jij dat bent.

“The way the GT220 articulate every breathe of the vocalists, every pause and sweep of the string section, is nothing short of breathtaking.”

De oordopjes staan garant voor een speelduur tot wel 6 uur wanneer ze volledig zijn opgeladen. Bij de levering ontvang je een draagetui die uitermate handig is om de Grado Labs GT 220 in-ears ook onderweg te gebruiken. Deze case functioneert bovendien als extra accu die garant staat voor 5 extra laadbeurten.

De dopjes zijn capacitief georiënteerd en zijn dus voorzien van een aanraakbaar oppervlak waarmee alles bediend kan worden. Aan de rechterzijde kan u de muziekweergave bedienen terwijl de linkerkant gebruikt kan worden om stelt je telefoon en spraak in te stellen.

Hieronder zetten we voor jullie nog eens de belangrijkste highlight op een rijtje.

  • In-ears zijn ‘true wireless’
  • Speelduur van in totaal 36 uur
  • Wireless charging wordt ondersteund
  • Touch controls met behulp van de capacitieve bediening
  • Mic & coice Control
  • Quick voice assistant

Ben je nieuwsgierig naar de specificaties van deze beloftevolle GT 220 in-ears? De website van Grado Labs is your way to go!

Verkooppunten van het merk grado