Het Scandinavische Argon heeft opnieuw een toestel gelanceerd dat voldoet aan de drie belangrijkste uitgangspunten van het merk: Slim, voordelig en toch echte hifikwaliteit.

De Argon Stream 2 is een slimme en betaalbare muziekstreamer waarmee je in een handomdraai draadloos kan streamen naar je bestaande installatie. Met de Spotify- en Spotify Connect-apps heb je toegang tot meer dan 20 miljoen tracks, en dat allemaal erg simpel via je smartphone of tablet (iOS/Android).

Met de Argon Audio App kan je alle muziek op je pc of netwerkschijf streamen, en kan je kiezen uit tienduizenden internetradiozenders van over de hele wereld. De grote kleurendisplay op de voorkant ziet er erg mooi uit en maakt het nog eenvoudiger om door je muziek te bladeren met de bijgeleverde infraroodafstandsbediening.

De Argon Stream 2 is simpelweg de ideale oplossing voor iedereen die tevreden is met zijn of haar huidige installatie, maar ook wel gebruik wil maken van de nieuwste streamingoplossingen. En omdat hij ontworpen werd door Hi-Fi Klubben kan je erop bouwen dat hij voorzien is van de juiste functies, alle aansluitingen die maar nodig zijn en de beste geluidskwaliteit.

De Argon Stream 2 is te koop vanaf 149 euro en leverbaar in het modieuze zwart.

Highlights

  • Geïntegreerde Spotify Connect functie
  • Erg compact
  • Elegante kleurendisplay aan de voorkant
  • Remote-app voor iOS/Android, incl. IR-afstandsbediening
  • Internetradio en streaming van de muziek op je pc of netwerkschijf
Verkooppunten van het merk argon