De Astell&Kern SR25 werd eerder dit jaar al voorgesteld aan het grote publiek als de nieuwe ‘standaard’ draagbare muziekspeler van de gekende audiofabrikant. Nu laat Astell & Kern weten dat dit model ook verkrijgbaar is in een zwarte afwerking.

Eerder kon je al kiezen voor de ‘Sliver Moon’ afwerking. Voor de liefhebbers van de iets donkerdere afwerking is er vanaf nu dus goed nieuws met de komst van hun SR25 Onyx Black Edition. Heb jij toevallig al een zilveren variant in huis gehaald? Geen nood want wat betreft de specificaties en functionaliteiten is er niks veranderd.

“The essence of Astell&Kern’s philosophy that sound quality is never compromised is exemplified in the SR25, which expresses every musical detail and bit-perfect playback as only Astell&Kern can.”

De SR25 is er vooral gekomen als opvolger van de A&norma SR15 die twee jaar geleden voor het eerst werd voorgesteld. Er wordt ondersteuning geboden voor native playback van DSD256 en 32-bit/384KHz hi-res PCM audio. Dit is o.a. te danken aan de twee Cirrus Logic 43198 MasterClass DAC-chips die zijn geplaatst in een dual-mono configuratie.

In tegenstelling tot zijn voorganger wordt het uitgangsvermogen maar liefst verdubbeld zodat je meer dan 20 uur lang kan genieten van jouw favoriete nummers. Over de aansluitingen hoef je je alvast geen zorgen te maken dankzij de 3,5 mm ongebalanceerde en 2,5 mm, 4-polige gebalanceerde hoofdtelefoonuitgang.

Was je nog niet helemaal bekend met de Astell&Kern SR25 draagbare muziekspeler? Lees dan zeker eens ons introductiebericht en ontdek er alles over.

Verkooppunten van het merk astell-kern