Carry small. Play big. Zo introduceerde Audio Pro eerder al hun Addon T3+ draagbare speaker, trotse opvolger van het bekroonde T3-model. Nu komt het gekende audiomerk op de proppen met een nieuwe afwerking waarin de Addon T3+ beperkt verkrijgbaar zal zijn: Lemon.

Was je nog niet zo bekend met de Addon T3+? De T3+ betreft een kleine luidspreker die een nieuwe standaard zet voor draagbare audio. Aldus Audio Pro. Met een eenvoudige bediening, een elegant ontwerp, een ongelooflijke geluidsweergave en dat in combinatie met een batterijduur tot wel 30 uur (op 50 procent volume) maakt dit naar eigen zeggen dé perfecte draagbare luidspreker voor je dagelijkse leven.

Nu is dit model dus ook leverbaar in een gele afwerking zodat je de opvallende T3+ Lemon nooit meer uit het oog verliest. Benieuwd naar het design?

“Addon T3+ Lemon is the limited edition of our improved version of the award winning T3 model.”

Door het handvat van echt leer en details van massief aluminium is het ontwerp eenvoudig doch solide opgevat. Samen met zijn opmerkelijke afwerking zal de Addon T3+ Lemon al snel fungeren als eyecatcher in elk interieur.

Draadloos muziekgenot staat centraal dankzij de integratie van de nieuwste bluetooth 4.0-standaard. Muziek afspelen vanaf je computer, smartphone, …? Het kan allemaal. Nieuwsgierig naar wat er zoal onder die gele behuizing terug te vinden is? Hieronder lichten we alvast een tipje van de ‘muzikale sluier’:

  • Versterker: 2x 5 Watt + 15 Watt (klasse D)
  • Tweeter: 2 x ¾” textile dome
  • Woofer: 1 x 3,5”

Benieuwd naar alle verdere ‘knalgele details’ van de Audio Pro Addon T3+ Lemon? Je komt er hier alles over te weten.

Verkooppunten van het merk audio-pro