Leuk nieuws voor Philips TV & Sound want ze mogen maar liefst 4 Red Dot Design Awards in ontvangst nemen voor een naar eigen zeggen uitmuntend productontwerp.

Het allerbeste van een Europees design, een cruciaal onderdeel van TP Vision’s kernfilosofie voor hun Philips TV & Sound-portfolio. Opnieuw het dit ertoe geleid dat het gerenommeerde bedrijf de professionele erkenning krijgt met verschillende Red Dot Awards. Aldus Philips TV & Sound.

Alle zeven producten zijn gemaakt door het toegewijde Europese ontwerpteam van TP Vision in Amsterdam. De winnende Philips-belevingsproducten van de Red Dot Award 2021 die uit de ‘audiovisuele-bus’ kwamen zijn onder meer:

  • De premium Philips OLED806 die ultieme prestaties garandeert door een uniek en minimalistisch ontwerp in combinatie met de integratie van ‘echte’ materialen.
  • De Philips Performance Series 8506 LED, zo ontworpen om de productprestaties te maximaliseren. Kijkgenot altijd inbegrepen.
  • De Philips Fidelio T1 draadloze hoofdtelefoon, gemaakt om prestaties en materialen naar een topniveau te brengen in de True Wireless-categorie.
  • De Philips T8506 ANC TWS in-ears, aangepast aan het Europese ontwerp om een ​​nieuwe balans te creëren en tegelijkertijd doel en prestaties te benadrukken.

Andere producten van het Philips-merk die ondermeer ook bekroond zijn met een Red Dot Product Design Award: de 16B1U3300, 24B1D5300 en 34E1N7900 monitoren.

Meer weten over deze bekroning of de leuke en sfeervolle belevingsproducten van Philips TV & Sound die ‘in de prijzen zijn gevallen’? Lees dan gerust eens dit interessante blogbericht van TP Vision. Proficiat Philips TV & Sound!

Verkooppunten van het merk philips