Met de zomer in het vooruitzicht brengt Audio Pro hun welbekende T3+ draadloze luidspreker uit in een nieuwe Aqua uitvoering. Zoals de ‘naam’ waarschijnlijk al doet vermoeden, gaat het hier om een ‘frisse kleur’ die het gevoel van zon, zee én vakantie weerspiegelt. De T3+ Aqua weet zijn ‘mannetje’ te staan qua muzikaliteit met een vermogen van 25 Watt. Al dan niet op het strand, onderweg, … Ben jij nog op zoek naar een geschikte soundtrack voor jouw zomer? Dan is de Audio Pro T3+ Aqua misschien wel het overwegen waard. Het T3+ Aqua exemplaar specifiek is leverbaar in een beperkte oplage. Carry small. Play big.

Was je nog niet zo bekend met de T3+? Deze bluetooth luidspreker betreft een kleine speaker die een nieuwe standaard zet voor draagbare audio. Aldus Audio Pro. Met een eenvoudige bediening, elegant ontwerp, een ongelooflijke geluidsweergave en dat in combinatie met een batterijduur tot wel 30 uur (op 50 procent volume) maakt dit dé perfecte draagbare luidspreker voor je dagelijkse leven. Tot zover de overtuigende perstekst van Audio Pro.

Audio Pro laat weten dat, telkens wanneer ze een speciale editie uitbrachten van een bepaald model, de vraag het aanbod ruimschoots overtrof. Gaande van knalgele luidsprekers tot rustgevende, saliegroene ontwerpen. Er wordt alvast verwacht dat de verkoop van de spiksplinternieuwe Aqua net zo snel zal gaan.

“With our award-winning sound quality, a neat carry handle and a 30 hour battery life, this portable powerhouse is your perfect musical companion for the home, garden, picnic, beach or beyond.”

Dat zegt ook Jens Henriksen, CCO bij Audio Pro: we hebben uiterst positieve feedback gekregen op onze gelimiteerde kleurenedities. De vraag is enorm geweest in bijna elke kleur. We brengen nu een luidspreker op de markt in een kleur waar al langere tijd vraag naar. Een perfecte timing, net voor het begin van de zomervakantie? Dat zeker!

Of de T3+ Aqua water en zee oproept of misschien gewoon een gevoel van rust en harmonie? Dat is uiteraard zeer individueel. Maar één ding is zeker: de luidspreker levert een krachtig geluid uit een compacte behuizing. Iets wat synoniem staat voor luidsprekers van Audio Pro.

Meer ontdekken over de T3+ Aqua? Surf zeker naar audiopro.com en ontdek er alles over.

Verkooppunten van het merk audio-pro