Nog geen plannen op zondag 25 en/of maandag 26 februari? Goed nieuws dan, want daar komt misschien wel verandering in. Het Alpha High End-team in Brussel organiseert een exclusieve demo op beide dagen. De Absolute monoblokken en Airtech luidsprekers (Magneto Static Hybrid) van Audio Analogue worden gepresenteerd. Ze kunnen haast niet wachten om samen met jou deze bijzondere set te ontdekken.

Of het een primeur is voor Audio Analogue? Absoluut. De gloednieuwe Absolute monoblokken zijn te bewonderen tijdens het evenement. Ontwerper Signore Giuseppe Blanda laat deze ‘Belgische preview’ niet alleen zien maar ook horen. Dit mag je niet missen! Maar dat is nog niet alles. Je zal ook kunnen genieten van de Absolute geïntegreerde versterker, gekoppeld aan de Raidho X2T-luidsprekers. Met een overvloed aan muzikaliteit in combinatie met lekkere drankjes en snacks, is het plaatje helemaal compleet.

“De Absolute geïntegreerde versterker, die al indruk op ons had gemaakt, zal ook te beluisteren zijn. Samen met de Raidho X2T-luidsprekers. Muzikaliteit gegarandeerd!”

In 1995 werd het Italiaanse merk opgericht. De producent staat bekend om zijn hoogwaardige audioapparatuur. En dat is zeker geen toeval. Het bedrijf heeft heel wat te bieden op vlak van elektronica. Het portfolio bevat geïntegreerde versterkers, voorversterkers, phono voorversterkers en een prachtige DAC. Alle sfeervolle belevingsproducten zijn ontworpen op basis van hun kennis en expertise. Op esthetisch vlak is het duidelijk: Italiaanse flair ‘all the way’.

Audio Analogue voert uitgebreide tests met referentie-apparatuur om jullie te voorzien van de best mogelijke geluidskwaliteit. Pluspunt, ze maken gebruik van materialen met hoge kwaliteit, wat ook nog eens zorgt voor duurzaamheid.  

Laat deze unieke kans niet aan je voorbijgaan en ga richting 1180 Ukkel, Jozef Bensstraat 21 op zaterdag 25 of zondag 26 februari 2024. Om deze show optimaal te organiseren, wordt er gevraagd om jouw komst te bevestigen vóór 20 februari. Dit kan via brussels@alphahighend.be of 02-644 48 44. Je bent van harte welkom tussen 15 en 20 uur. Het worden ongetwijfeld demonstraties om ‘u’ tegen te zeggen. Alpha kennende…

Verkooppunten van het merk audio-analogue