B.Audio, de Franse specialist in high-end audio-elektronica, introduceert met trots de B.Audio Alpha One, een geavanceerde streaming geïntegreerde versterker. Deze innovatie is het resultaat van uitgebreide ervaring opgedaan tijdens de ontwikkeling van de Reference Series van B.audio en combineert jarenlange expertise met hoogwaardige technologische componenten.

Technologie

De B.Audio Alpha One maakt gebruik van B.audio’s gepatenteerde SJR “Source Jitter Removal” technologie, die de onvolkomenheden in het kloksignaal van digitale bronnen elimineert, wat leidt tot een verbeterde digitale-naar-analoge conversie en resulteert in realistischer, rijker geluid.

Perfecte Balans en Transparantie

De volledig symmetrische geïntegreerde voorversterkers zijn uitgerust met een gecommuteerde weerstands-volumeregeling voor nauwkeurige weergave. Net als alle andere B.audio-producten bevat de Alpha One geen koppelingscondensatoren en maakt gebruik van meerpoolservo-circuits buiten het signaalpad om een consistente DC-referentie te behouden. Dit resulteert in een hoge mate van transparantie, een uitgebreide bandbreedte en nauwkeurige geluidsweergave.

Krachtige Prestaties

De versterkingssectie van de Alpha One is afgeleid van de befaamde eindversterkers van B.audio. Dankzij een geavanceerde topologie met lokale feedback in cruciale stadia wordt dynamische vervorming aanzienlijk verminderd. De versterker levert 200W bij 4 Ohm en 120W bij 8 Ohm, met een grote stroomreserve, geschikt voor zelfs de meest veeleisende luidsprekers.

Wereldpremière in München

De B.Audio Alpha One maakte zijn debuut op de High End 2023 vakbeurs in München, waar hij werd gepresenteerd naast het B.audio referentiesysteem en enthousiast werd ontvangen door het publiek. Deze nieuwe toevoeging belichaamt de voortdurende toewijding van B.audio aan audiokwaliteit en innovatie.

De B.Audio Alpha One belooft een verfijnde luisterervaring en is een opvallende mijlpaal in high-end audio-elektronica. Dit is een versterker die muziekliefhebbers en audiofielen zeker niet willen missen.