Meet the Major IV, dé meest iconische hoofdtelefoon van Marshall die gelijk staat aan draadloos muziekgenot gedurende meer dan 80 uur, draadloos opladen en een sterk verbeterd ergonomisch design. Tot zo ver aldus Marshall.

Marshall Major IVDat is op zijn zachts te zeggen, een wel zeer opmerkelijke eigenschap van deze exclusieve hoofdtelefoon. Dat wil dus zeggen dat je bijna 3 dagen non-stop jouw favoriete nummers kan laten weerklinken. Impressive! Ben je hem toch vergeten op te laden? Dan hoef je niet te vrezen voor ellenlange oplaadtijden want een laadbeurt van slechts 15 minuten staat garant voor een speelduur van 15 uur.

“With more than three full days of power, you can stop worrying about your headphones dying on you when you need them.”

Daarnaast is er dan ook nog het nieuwe, verbeterde ergonomische ontwerp. De oorkussens van de Major IV voelen nog zachter aan en passen zich goed aan naargelang de vorm van het oor. Zo klinkt en voelt het vijfde uur net zo comfortabel als het eerste uur.

Er is voor deze hoofdtelefoon niet gekozen voor aanraakgevoelige bediening, maar wel voor een multifunctionele bedieningsknop waarmee je alles kan bedienen. Denk maar aan het aan- of uitschakelen, het volume aanpassen of het bedienen van de muziek (pause, play, vorige, volgende, …).

Ben je benieuwd naar de specificaties van deze uitzonderlijke hoofdtelefoon? Hieronder lichten we alvast een tipje van de sluier.

  • Frequentiegebied: 20 Hz – 20 kHz
  • Type driver: dynamisch (40 mm)
  • Gevoeligheid driver: 99 dB SPL (100mV @ 1kHz)
  • Impedantie: 32 Ohm
  • Connectiviteit: bluetooth 5.0 (bereik in een gebied van 10 m)
  • Gewicht: 165 gram

Met die laatste is de Major IV hoofdtelefoon dus een waar lichtgewicht. Zoals je het misschien al zou verwachten van Marshall, is deze hoofdtelefoon leverbaar in die typische zwarte afwerkingskleur waar dit gerenommeerde merk om bekend staat.

Het is nog iets meer dan een weekje wachten (14 oktober) en dan zou de Major IV verkrijgbaar moeten worden bij een winkel of dealer in jouw buurt voor een adviesprijs van 149,- euro.

Wil je alles te weten komen over de Major IV? Breng dan zeker eens een bezoekje aan de website van Marshall.

Verkooppunten van het merk marshall